site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

METEM’e 12 ek derslik geliyor

METEM’e 12 ek derslik geliyor
01.12.2017
A+
A-

Şehit Polis Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ek Bina Temel Atma Töreni yapıldı. Törene AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Emre Albay, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezayir Bilekli, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Adem Köpük, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Kaya: Selçuk İzmir’deki 30 ilçe içerisinde ayrı bir yere sahip

Saygı duruş ve İstiklal Marşı ile başlayan temel atma töreninde bir konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya Selçuk’un İzmir’deki 30 ilçe içerisinde ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek; Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın ortaya koyduğu hem 35 proje içerisinde, hem de 1414 proje arasında aslan payını Selçuk alıyor. Geçtiğimiz günlerde çok güzel bir şekilde İZBAN’ı Selçuk’a kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte hissettik. Selçuk’un çehresini değiştirecek Antik Liman Projesi’nde de ihale aşamasına başlamış olduk. İlk kazmayı da yakın bir süre içerisinde inşallah atacağız. Hükümet Konağımız, adliye, TOKİ, projelerin her biri Selçuk’un geçmişten gelen değerleri açısından önemlidir.

Hizmetler 600 Milyon TL’yi geçti

Bizim Selçuk için planlamış olduğumuz hizmetler 600 Milyon TL’yi geçmiş durumda. İzmir’in diğer ilçeleriyle de kıyasladığımız zaman gerçekten çok önemli bir rakam” dedi. Selçuk’un var olan potansiyelini yansıtabilmesi için bu projelere ihtiyaç duyduğunu belirten Kaya; “Selçuk ve Selçuklular tüm bunları hak ediyor. Bu yatırımların kazandırılmasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a Selçuk’a yapılacak hizmetler konusunda her zaman bizleri bilgilendiren Selçuk Kaymakamımıza, Belediye başkanımız ile Ak Parti ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Temel Atma Töreninde kapanış konuşmasını yapan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı 12 derslikten oluşan ve 3 Milyon 84 Bin TL’ye mal olacak olan Şehit Polis Demet Sezen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası başta olmak üzere Selçuk’a yapılan ve yapılacak tüm yatırımlar için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere, milletvekillerimize, ilgili kurum ve kuruluşlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Selçuk İlçe Müftüsü Hasan Kıran temeli yeni atılacak eğitim kurumu için dua etti. Kurban kesilmesinin ardından protokol üyelerinin katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirildi.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”135″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.