site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Menderes’te Halit Dalgıç rüzgarı

Menderes’te Halit Dalgıç rüzgarı
19.10.2015
A+
A-

Mendereste Halit Dalgıç rüzgarı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1.Bölge milletvekili adayı Halit Dalgıç, Menderes’te rüzgar gibi esti. 1 Kasım seçim çalışmalarına Menderes’te devam eden Torbalılı genç milletvekili adayına vatandaşların ilgisi yoğun oldu

Seçim çalışmalarına Menderes ziyareti ile devam eden MHP İzmir 1.Bölge milletvekili adayı Halit Dalgıç, önceki gün Kısık, Oğlananası, Bulgurca, Tekeli ve Çileme’de vatandaşlarla bir araya geldi. MHP Menderes İlçe Başkanı Şirzat Peker’in de eşlik ettiği Dalgıç, Menderes’te yoğun ilgi ile karşılandı. MHP seçim beyannamesini vatandaşlara dağıtan genç aday, birçok vatandaştan 1 Kasım seçimlerinde destek sözü aldı. Gördüğü ilgiden dolayı memnun kaldığını belirten Halit Dalgıç, İzmir halkının Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük teveccüh gösterdiklerini, gittikleri her yerde çok olumlu tepkilerle karşılaştıklarını, 1 Kasım seçimlerinde MHP’nin oy patlaması yapacağını belirtti.

“MHP İKTİDARA HAZIR”

Kısık, Oğlananası, Bulgurca, Tekeli ve Çileme ziyaretlerini değerlendiren Halit Dalgıç, “Seçim çalışmalarımıza bugün Menderes ile devam ettik. Ziyaretlerimizde İlçe Başkanımız Sayın Şirzat Peker de bize eşlik etti. Kahvehanede vatandaşlarımızla oturup çay da içtik, pazarcı esnaflarımıza hayırlı işler de diledik, esnaflarımızla ayaküstü sohbet de ettik. Hepsinin ayrı ayrı sorunları, ayrı ayrı beklentileri, ayrı ayrı istekleri oldu. Ancak bir tek ortak noktada buluştuk, o da Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu ülkenin sigortası olduğu, Türkiye’nin MHP iktidarı ile milli politikalara ihtiyacı olduğu konuları oldu. Vatandaşlarımız 1 Kasım’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımak için hazırlar, bizler de MHP kadroları olarak iktidara hazırız” dedi.

İNSANA DOKUNAN PROJELER

Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinde 7’den 77’ye herkese dokunduğunu belirten Halit Dalgıç, “Bütün siyasi partilerin seçim beyannamelerine bakıyoruz içlerinde en fazla insana dokunan, merkezinde millet ve memleket olan, gelecek kaygısı olan tek beyanname MHP’ye ait. O yüzden Türkiye’nin geleceğine oy ver sloganı ile meydana indik. Hem işçimizi, hem esnafımızı, hem gencimizi, hem kadınımızı, hem yaşlımızı kısacası tüm milletimizi yakından ilgilendiren milli politikalarımızla, sosyal ve ekonomik hayatın temelini oluşturan politikalarımızla Milliyetçi Hareket Partisi olarak vatandaşımızın karşısına çıktık” dedi.

“TÜRKİYE MHP’YE ŞANS VERMELİ”

Türkiye’nin güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu belirten Halit Dalgıç, “Dünyanın en verimli topraklarına, en geniş tarım alanlarına sahip olan bir ülke olarak oldukça önemli bir potansiyele sahibiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak vaat ettiğimiz milli politikalarla üretimi artıracak kısa bir süre içerisinde ülkemizi küresel bir güç haline getireceğiz. Bunun da yolu çiftçimizle, köylümüzle el ele çalışıp, üretip, bölgesel kalkınmayı sağlamaktan geçiyor. Bu anlamda milletimiz 1 Kasım seçimlerinde MHP’ye şans vermeli” şeklinde konuştu.

Yoğun bir çalışma programı ile sahaya inen MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, önceki gün de Kısık, Oğlananası, Bulgurca, Tekeli ve Çileme’de vatandaşlarla bir araya gelerek MHP’nin seçim vaatlerini anlattı. Genç milletvekili adayı Dalgıç’a vatandaşların ilgisi de yoğun oldu

Yoğun bir çalışma programı ile 1 Kasım seçimleri öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Halit Dalgıç, bu hafta Menderes’in ardından Urla, Seferihisar, Çeşme ve Konak’ta da seçim ziyaretleri yaparak Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim vaatlerini İzmirlilere anlatacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.