Selçuk Haber

Mazlum Kırıtak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yonca Köydeki yazlık evinde televizyon izlerken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mazlum KIRITAK’ı Sevenleri, son yolculuğuna uğurladı.

Selçuk’un sevilen iş adamı ve CHP Belediye Meclis üyesi Mazlum KIRITAK’ın vefat ettiği haberi tüm sevenlerini üzdü. Selçuk merkez Tahsinağa camiinde Kılınan öğle namazından sonra, Selçuk asri mezarlığına getirilen cenaze oldukça kalabalıktı. Merhumu tüm sevenleri, aile dostları ve Selçuk halkı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Selçuk İlçe Em. Müdür Muavini Oğuzhan Şahin ve merhumun yakın arkadaş çevresi ve dostlarının yanı sıra, İzmir Emniyet Müdürlüğü görevinden emekli olan ve emekli olduktan sonra da, İzmir gaz A.Ş Müdürlüğü görevini yürüten Halil Tataş’ın cenazede bulunması gözlerden kaçmadı. Selçuk’ta bulunan tüm siyasi partilerin başkanları ve de sivil toplum kuruluşlarının hazır bulunduğu cenaze töreninde ara ara izdiham yaşandı.

Cenazeye yoğun bir katılım oldu

Selçuk’ta sevilen bir kişilik olarak anılan iş adamı, rahmetli Mazlum Kırıtak hakkında; Sevilen bir insandı. Allahın takdiri bu kadarmış, Selçuk sevilen bir insanını kaybetti, tüm aile ve dostlarına baş sağlığı diler, yattığı yer nur, mekânı cennet olsun dilekleri sonrasında.

Selçuk’ta bulunan tüm siyasi partilerin başkanları ve yöneticileri, İlçedeki sivil toplum kuruluşları ile Selçuk halkının cenazeye yoğun katılımı, merhum Kırıtak’a olan sevginin bir göstergesi olarak algılandı. Cenazeye katılamayanların gönderdiği çelenkler ve mezarlıkta hazır bulunan vatandaşların taziyeleri sonrasında cenaze töreni son buldu.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

Exit mobile version