site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Mazlum Kırıtak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mazlum Kırıtak Son Yolculuğuna Uğurlandı
30.09.2012
A+
A-

Yonca Köydeki yazlık evinde televizyon izlerken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mazlum KIRITAK’ı Sevenleri, son yolculuğuna uğurladı.

Selçuk’un sevilen iş adamı ve CHP Belediye Meclis üyesi Mazlum KIRITAK’ın vefat ettiği haberi tüm sevenlerini üzdü. Selçuk merkez Tahsinağa camiinde Kılınan öğle namazından sonra, Selçuk asri mezarlığına getirilen cenaze oldukça kalabalıktı. Merhumu tüm sevenleri, aile dostları ve Selçuk halkı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Selçuk İlçe Em. Müdür Muavini Oğuzhan Şahin ve merhumun yakın arkadaş çevresi ve dostlarının yanı sıra, İzmir Emniyet Müdürlüğü görevinden emekli olan ve emekli olduktan sonra da, İzmir gaz A.Ş Müdürlüğü görevini yürüten Halil Tataş’ın cenazede bulunması gözlerden kaçmadı. Selçuk’ta bulunan tüm siyasi partilerin başkanları ve de sivil toplum kuruluşlarının hazır bulunduğu cenaze töreninde ara ara izdiham yaşandı.

Cenazeye yoğun bir katılım oldu

Selçuk’ta sevilen bir kişilik olarak anılan iş adamı, rahmetli Mazlum Kırıtak hakkında; Sevilen bir insandı. Allahın takdiri bu kadarmış, Selçuk sevilen bir insanını kaybetti, tüm aile ve dostlarına baş sağlığı diler, yattığı yer nur, mekânı cennet olsun dilekleri sonrasında.

Selçuk’ta bulunan tüm siyasi partilerin başkanları ve yöneticileri, İlçedeki sivil toplum kuruluşları ile Selçuk halkının cenazeye yoğun katılımı, merhum Kırıtak’a olan sevginin bir göstergesi olarak algılandı. Cenazeye katılamayanların gönderdiği çelenkler ve mezarlıkta hazır bulunan vatandaşların taziyeleri sonrasında cenaze töreni son buldu.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. 9 Eylul Ali dedi ki:

    KIRITAK Ailesi’nin başı sağolsun, mekanın cennet olsun inşallah Mazlum amca…

  2. şaziye söğütçü dedi ki:

    Selçuğun sevilen kişisi mazlum abiye ALLAHTAN rahmet aile sinede sabırlar diliyorum kolay kolay yeri doldurulamaz mevlana misali bir elin verdiğini öbür el görmez misali ne zaman gittiysem hiç geri çevirmedi yardımlarını esirgemedi mazlum abim cennetlik ya o yetimlerin aldığı dualarla ruhu şad mekanı cennet olur inşallah

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Selçugumuzun çok degerli is adamlarimizdan sayin, M. KIRITAK’A allah rahmet eglesin, yakinlarina sabirlar ve selçugumuzun basi sag olsun, mekani cennet olsun, torpragi bol olsun… SAYGILARIMIZLA KAN Ailesi….

  4. tenekeci adnan görür dedi ki:

    acıyı kederi bıraktı bu dünyada dualarımızla cennet yüzü görmeyi nasip etsin yüce ALLAH IM merhuma, acınızı paylaşıyoruz göz yaşlarımızla başınız sağolsun.

  5. TALİYE SARICA dedi ki:

    SAYIN MAZLUM BEYE ALLAHDAN RAHMET DİLER MEKANI CENNET OLSUN GERİDE KALAN ACILI AİLESİNE DOST VE AKRABALARINA ALLAHDAN SABIR DİLERİM SELÇUKLULARIN BAŞI SAGOLSUN

  6. isa koç dedi ki:

    Seni özleyeceğiz mazlum amca nur içinde yat

  7. neval kocar dedi ki:

    allah mekanini cennet eylesin abi..herkezin basi sagolsun