Selçuk Haber

Mart Ayı Meclisi İkinci Oturumu Yapıldı

DSC_71537

Selçuk Belediye Meclisi Mart ayı ikinci oturumu yapıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın Berlin 2015 ITB Turizm Fuarı’na katılması sebebiyle yurt dışında bulunması sebebiyle Osman Başterzi’nin başkanvekilliğinde toplanan meclis gündemdeki maddeleri görüştü.

Başkana Kredi Kullanma Yetkisi

Gündemin dördüncü maddesi mali hizmetler müdürlüğünün kredi kullanılması ile ilgili madde hizmetlerin giderlerini karşılamak ve belediyenin mali yapısını güçlendirmek amacıyla bankalardan kredi kullanılarak borçlanma için belediye başkanına yetki verilmesine MHP meclis üyesi İbrahim Soğutmaz’ın red oyuna karşılık ilgili madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Park ve Büfeler ihaleye çıkıyor

Gündem maddeleri arasında yer alan belediye mülkiyetinde bulunan park ve büfelerin ve yine mülkiyeti Selçuk Belediyesi’ne ait olan Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir dükkanın on yıl süreyle kiraya verilmesine ve ihale işlemleri için Selçuk Belediyesi Encümeni’ne yetki verilmesi oy birliğiyle karar verildi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün geçiş hakkı ücretleri sabit ve mobil haberleşmede kullanılan her türlü kablo ve benzeri gerecin taşınmazlardan geçirilmesine ilişkin yönetmelik kapsamında geçiş hakkı ücret tarifesinin ve elektronik haberleşme sistemini oluşturan tüm kablo, ekipman ve müştemilatın fen işleri müdürlüğü ücret tarifesine eklenmesine ilişkin madde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemde bekleyen konulardan İncirlidere Islahına ilişkin imar planı değişikliği konulu madde oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin 2.nci, 3.ncü ve 8.nci maddeleri komisyonda görüşülmeye devam ettiğinden sonraki meclis gündemine bırakıldı.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Exit mobile version