site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Malathion Film Ekibi İle Röportaj Yaptık

Malathion Film Ekibi İle Röportaj Yaptık
18.06.2013
A+
A-

Malathion-www.selcukhaber (1)

Selçuk’ta daha gösterime girmeden fragmanları ve çekim sahneleri ile gündeme oturan Malathion 2 Dust Filminin yönetmeni A.Levent ALBEYOĞLU ve birbirinden değerli ekibini gazetemizde ağırladık. Derin devlet ve hiyerarşik zincirlerin konu edildiği filmle ilgili olarak halkımızı bilgilendirmek için bu röportajı hazırladık. İşte film ekibinin görüşleri;

MUHABİR: Öncelikle böyle bir film çekmenin sizin açınızdan gerekliliği nedir?
 
A.LEVENT ALBEYOĞLU- ( Yönetmen ) : Selçuk’ta gençlerin boş zamanlarını faydalı değerlendirebilmesi için bu sanat dalında ilçemizde zincirin ilk halkası olmak istedik. Elimizdeki mevcut kadroyla ise harmanlayabileceğimiz en iyi projenin aksiyon olabileceğini düşündük.

MUHABİR: Oyuncular bu filmin sürecine nasıl dâhil oldular?
 
NECİP DÖNMEZ – ( Oyuncu Koçu ) : Projemizde yer almak isteyenler daha önceden hazırlamış olduğumuz oyuncu formlarını, internetten veya elden edinip doldurdular ve bize ilettiler biz de; tipleri, favori filmleri, ruh yapıları, dinlediği müzikler ve sevdiği renk gibi kriterlerine göre karakterlerini tespit ettik. Kısa bir cast çalışmasının ardından projemize dâhil ettik.

MUHABİR: Film karakterlerinden biraz bahsedebilirmisiniz?

MEHMET ÖZAY- ( Dublaj Yönetmeni ) :  Oyuncumuz Edge Elekler (Patrick Fennester) ; Çılgınca emellerini gerçekleştirme için insanlığı köleleştirmeye çalışan kötü bir lider… Bir diğer oyuncumuz Necip Dönmez  (Necmal Kanaat) ; Asya ve Afrika da yasa dışı işler yapan iş adamı görünümlü paragöz ve vicdansız bir mafya babasıdır… Bir diğer oyuncu grubumuz Tsunami Suikastçılar Konseyi; Tamamen film için oluşturulmuş hayali bir kurumdur… ve başka bir oyuncu olarak A.Levent Albeyoğlu  (Lars) ; Tsunami Suikastçıları Konseyindendir ancak ailesi kaçırıldığında ajan ekibiyle beraber ajan olmaktan çıkıp kurşun yağdıran bir hayduta dönüşen derin devlet görevlisidir…

MUHABİR: Filminizin başarılı olacağına inanıyormusunuz?
 
SERCAN YÜRÜK- ( Görüntü Yönetmeni ) ; Amatör dalda çekilebilecek eldeki imkânlar dâhilinde en iyi film olduğuna ve bu yolda bizi iyi bir yere taşıyabileceğine inanıyoruz.

MUHABİR: Filmin Fikri ilk nasıl ortaya çıktı daha doğrusu senaryoyu geliştirmeniz nasıl oldu?

A.LEVENT ALBEYOĞLU-( Yönetmen ) : Ülkemizin gündeminde olan terörden tarikatlara,  dinden siyasete ve yaşam içersindeki bir çok şeyi temel aldığımız bu günler bize senaryoyu yönlendirme ve oluşturma açısından ışık tuttu.

MUHABİR: Ve halkımızın merak ettiği ve cevabını beklediği soru filmin galası ne zaman olacak?

A.LEVENT ALBEYOĞLU-( Yönetmen )  20.06.2013 tarihinde Karameşe de.

MUHABİR: Biraz filminizin müzikleri hakkında bize bilgi verir misiniz?
 
EDGE ELEKLER- ( Müzik Yapımcısı ) ;  Filmimizin yönetmeni çekilecek sahne hakkında bana bilgi olarak aksiyon, gerilim, dram ve benzeri özelliklerini ilettikten sonra müzik çalışmalarını başlatırım ve müziğe göre sahne çekimi başlar.

MUHABİR: Malathion projesinden sonrada başka projelerinizle sizleri görebilecek miyiz?

A.LEVENT ALBEYOĞLU ( Yönetmen ) ; Artık ciddi bir sponsor desteği olmadıkça amatör dalda son projemizdir. Çünkü ticari amaçla olmayan hobi amaçlı çekildiğinden herhangi bir getirisi yoktur, bu nedenle bir sonraki projemizi sponsor desteği olduğu taktirde ilçemizdeki gençleri sanata teşvik amaçlı gerçekleştirebiliriz lakin asıl hedefimiz beyaz perdedir…

Malathion filmi hakkında yaptığımız bu röportaj için Başta yönetmen Levent Albeyoğlu ve film ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor bu ve bundan sonraki film çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.

HABER: Mehmet UYAROĞLU

Malathion-www.selcukhaber (2)

Malathion-www.selcukhaber (3)

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    tebrik ediyoruz başarılar…

  2. Beşiktaşlı Hüseyin perk dedi ki:

    Başarılar diliyorum süper