site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Lezzet Durakları Artemis Restaurantta

12.12.2012
A+
A-

CNN Türk kanalında “Yol Üstü Lezzet Durakları” adlı programı hazırlayıp sunan Mehmet Yaşin Şirince Artemis Restorantta çökertme kebabı, Şirince köfte, yufkalı kebap ve şevket-i bostan yemeklerinin yapımı ile ilgili program çekimi yaptı.

21 Aralık’a sayılı günler kala Şirince ilgi odağı olmaya devam ediyor. Nerdeyse günün her saatinde bir tv kanalının canlı yayınla konuk olduğu tarihi Şirince Köyü’nün bu sefer ki misafiri CNN Türk Yol Üstü Lezzet Durakları programını hazırlayıp sunan Mehmet Yaşin’di. Çökertme kebabı, Şirince köfte, yufkalı kebap ve şevket-i bostan yemeklerinin tanıtımının yapıldığı programda Şevket-i bostan’ı Sengel Group’un anneleri Emel Sengel tanıttı. Et yemeklerini de Artemis Restoranın aşçısı ALİ Artun tanıttı.

Proğram sonunda her şeyden çok memnun olduğunu söyleyen Mehmet Yaşin Selçuk’un  güzeller güzeli Şirince köyünü çok sevdiğini ve fırsat buldukça geldiğini söyledi.

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    bu cumartesi yayinlanir herhalde! bekliyoruz…

    1. Anonim dedi ki:

      sevgiler sizlere..

  2. şefika artun dedi ki:

    yayın tarihini öğrenmek istiyorum

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Bu gun sadece çesmede ki resturantlari gosterdiler beklemekten agaç olduk! yeserdik! kuruduj! ve dokulduk!!!!! 🙂