site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Levent Şahin: ‘Çok çok üzgünüm’

Galatasaray yardımcı antrenörü Levent Şahin, Konyaspor mağlubiyeti sonrası çok üzgün olduğunu belirtti.

Levent Şahin: ‘Çok çok üzgünüm’
05.01.2021
A+
A-

Konyaspor’a 4-3 mağlup olan sarı kırmızılılarda Terim’in yokluğundan takımın başında sahaya çıkan Levent Şahin, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Sahada tepki veremediklerini belirten Şahin, “Çok çok üzgünüm. Birkaç nedenden ötürü. Çalışılıp emek verilen taktik anlayışımızı hiçbir şekilde sahaya yansıtamadık. Ne olursa olsun bizler Galatasaray’ız. Ne olursa olsun bir tepki vermemiz gerekiyordu bireysel ve takım olarak.” dedi.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, teknik direktör Fatih Terim’in cezası nedeniyle Levent Şahin katıldı.

Konyaspor’a karşı aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

“Öncelikle çalışılan, emek verilen bir taktik anlayışın sahaya yansıtılamamasından dolayı çok çok üzgünüm. Oyuna karşı, yenilen gollere karşı, rakibe karşı hem bireysel hem takım olarak tepki veremememizden dolayı üzgünüm. Sonuçta maç trafiği çok fazla. Sadece bu maç için düşüncelerim bunlar. Mağlup olduktan sonra ne çok üzülmeye ne de galip geldikten sonra çok sevinmeye vaktimiz var. Sonuç olarak burada kalan ve burada biten bir maç. Bundan sonraki maçlarda oynadığımız oyundan, yapamadığımız işlerden ders çıkarıp Galatasaray’a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.