site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Levent Görür’ün adaylığı resmen açıklandı

Levent Görür’ün adaylığı resmen açıklandı
27.01.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Merkezi, Selçuk Belediye Başkan Adayı olarak Levent Görür’ün ismini duyurdu.

İYİ Parti’nin Selçuk’ta ki kurucu ilçe başkanı olduktan sonra geçtiğimiz aylarda partisinin ilçe Başkanlığından aday olmak için istifa eden Levent Görür Selçuk Belediye Başkan Adayı olarak İYİ Parti Genel Merkezi tarafından açıklandı.

İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, yayınladığı bir basın açıklamasıyla Selçuk adaylarının Levent Görür olduğunu kamuoyuna deklare ederek, Görür’ü sadece İYİ Parti’nin değil, Selçuk halkının gönülleri birleştirecek başkan adayı olarak niteledi. Müsavat Dervişoğlu’nun açıklamasında şu ifadeler kullanıldı;

“Sürecin en başından itibaren spekülasyonlara itibar edilmemesi hususunda hassasiyetimi dile getirmiştim. Müzakerelerin en başından beri Selçuk ile ilgili farklı görüşlerin ortaya atıldığı, yerelde yetkili yetkisiz bazı kişilerin beyanları üzerinden kamuoyunda zihin bulanıklığı yaratıldığı hepinizin malumudur. İYİ PARTİ olarak Selçuk’un hak ve hukukunu korumak, siyasi kaygılarımızın çok ötesindedir. Siyasi partilerin kararlarının da üzerinde bir kararın olduğu akıldan uzak tutulmamalıdır. Bu nedenle bizi ilgilendiren asıl konu Selçuk’un gönül ittifakıdır. Buna göre, gönülleri birleştirecek kişi olarak gördüğümüz Sayın Levent Görür’ü sadece İYİ Parti’nin değil, Selçuk halkının Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna ilan ediyor, kendisine üstün başarılar diliyorum” dedi.

Adaylığı ile ilgili görüşlerini aldığımız İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür şunları söyledi; “Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. En büyük güç halkın gücüdür. Halkın gücü olmadan hiçbir şey olmaz. Bugün beni buraya getiren, bu yolculuğa çıkaran bize inanmış, güvenmiş kişilerin gücüdür ve onların sevgisidir. Bu yolculukta muvaffak olacağımızdan hiç kuşkum yoktur. Seçim gününe kadar birlikte koşacağız, birlikte coşacağız. Her gün bir kartopu gibi büyüyerek, çoğalarak İYİ bir Selçuk heyecanını tüm Selçuklulara yaşatacağız. Seçime kadar gece gündüz çalışacağız. Her mahalleye, her sokağa gireceğiz, her eve tek tek girip her yurttaşımızın elini sıkacağız. Kadınlarımızla beraber, gençlerimizle beraber koşacağız.

Biz Selçuk’un öz evladıyız. Belevi’nden Gökçealan’a, Zafer Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesine kadar ilçemizin her yerini, her sorununu karış karış biliyoruz ve çözüm projelerimiz de hazır. Biz göreve geldiğimizde sorunları sadece konuşmak, mazeret üretmek, ötelemek için değil, projelerimizle kökünden çözmek için adayız. Çünkü benim bu kente gönül bağım var. Dost, samimi, içten, çağdaş ve projeci bir anlayışla Selçuk’u hak ettiği yere getireceğiz. Özümüze gençliğimize, kadınlarımıza, engelli vatandaşlarımıza sahip çıkacağız. Gençlerimizin kaliteli zaman geçirebileceği kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunacak sosyal yaşam alanları yaratacağız. Engelli hemşerilerimizin yaşamın her anına katılmaları için engelsiz bir Selçuk yaratacağız. Kuracağımız kooperatiflerle de kadınlarımızı üretimin ilişkileri içinde söz sahibi olmalarını sağlayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.