Selçuk Haber

Levent Görür’den Meyve Suyu Fabrikası Müjdesi

MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür Belediyeyi kazandıkları takdirde Selçuk’a projelerle hizmet edeceklerini ve işsizliği çözeceklerini söyledi. Levent Görür, Selçuk’ta Meyve Suyu fabrikası kurma sözü verdi.

25 yıldır Selçuk’ta görev yapmış Belediye Başkanlarının her seçimde verdikleri vaatleri maalesef broşürlerde kalmıştır. Planlı çalışmadıkları için Selçuk hak ettiği yere gelememiş bol emeklinin yaşadığı köy görümünde kalmıştır. Çünkü hep aynı projeleri vaat ettiler. 

Selçuk’ta AKP ve CHP adaylarına bakarsak iki adayın da tek projeleri seni işe alacağım, çocuğunu işe alacağım. Her seçim zamanı aynı vaatlerle halkımız kandırılıyor ve seçimden iki ay sonra hepsi tekrardan işten çıkarılıyor.

Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda ilçemizin eksiklerini bir bir tespit ettik. Selçuk’ta en büyük sorunlardan biri olan işsizliği önlemek için birçok proje yaptık. Göreve gelir gelmez bunları hayata geçireceğiz. İlk amaçlarımızdan biri de Meyve Suyu işleme tesisleri yapıp bunu üreticiye vereceğiz. Üretici kendisinin patronu olacak, üreticinin ortak olacağı tesislerde bölgemizde yetişen meyvelerimizi hem işleyerek hem de bu ürünlerinin pazarlanması konusunda çekilen sıkıntıları kurulacak olan birlik ile hep birlikte aşacağız.

Kurulacak olan Meyve Suyu fabrikasında çalışacak elemanların tamamı ilçemiz halkından olacaktır. İlçemizde işsizliği önüne geçeceğiz.  Üreticimizin mağduriyetini önlemek istiyoruz. Meyve Suyu fabrikasını ilçemize kazandırarak en az 70 kişiye iş istihdamı sağlayacağız. Çalışmalarımız da üreticimizi her yönü ile destekleyeceğiz. Belediye bünyesinde kurulacak olan birim ile üreticimize projeler üreterek üreticimizi kalkındıracağız.

Üreticinin kendisinin işleteceği Meyve suyu ve konsantre fabrikasının ismi Efes Meyve Suları fabrikası olacak. 70 kişi’nin çalışacağı bu fabrika da bölgemizde yetişen ürünler pazarlanarak çiftçimize ve üreticimize nefes aldıracağız. Selçuk çiftçisini üç-beş tüccarın eline bırakmayacağız. Üreticimizin alın terini kimseye çaldırmayacağız. Üretilen ürünlerimizi Meyve işleme ve paketleme tesislerinin yanı sıra, kuracağımız meyve suyu fabrikalarında hazır hale getirip, markalaştırarak değer kazandırılmış bir halde pazara süreceğiz. Ürünlerin fiyatını tüccar değil, birliklerimiz belirleyecek. Bu proje sayesinde üreticimizin daha iyi bir gelecek ve üretim hayalleri olacak.

Exit mobile version