site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Levent Görür’den Meyve Suyu Fabrikası Müjdesi

Levent Görür’den Meyve Suyu Fabrikası Müjdesi
16.03.2014
A+
A-

meyvesuyu-fabrikasi

MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür Belediyeyi kazandıkları takdirde Selçuk’a projelerle hizmet edeceklerini ve işsizliği çözeceklerini söyledi. Levent Görür, Selçuk’ta Meyve Suyu fabrikası kurma sözü verdi.

25 yıldır Selçuk’ta görev yapmış Belediye Başkanlarının her seçimde verdikleri vaatleri maalesef broşürlerde kalmıştır. Planlı çalışmadıkları için Selçuk hak ettiği yere gelememiş bol emeklinin yaşadığı köy görümünde kalmıştır. Çünkü hep aynı projeleri vaat ettiler. 

Selçuk’ta AKP ve CHP adaylarına bakarsak iki adayın da tek projeleri seni işe alacağım, çocuğunu işe alacağım. Her seçim zamanı aynı vaatlerle halkımız kandırılıyor ve seçimden iki ay sonra hepsi tekrardan işten çıkarılıyor.

Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda ilçemizin eksiklerini bir bir tespit ettik. Selçuk’ta en büyük sorunlardan biri olan işsizliği önlemek için birçok proje yaptık. Göreve gelir gelmez bunları hayata geçireceğiz. İlk amaçlarımızdan biri de Meyve Suyu işleme tesisleri yapıp bunu üreticiye vereceğiz. Üretici kendisinin patronu olacak, üreticinin ortak olacağı tesislerde bölgemizde yetişen meyvelerimizi hem işleyerek hem de bu ürünlerinin pazarlanması konusunda çekilen sıkıntıları kurulacak olan birlik ile hep birlikte aşacağız.

Kurulacak olan Meyve Suyu fabrikasında çalışacak elemanların tamamı ilçemiz halkından olacaktır. İlçemizde işsizliği önüne geçeceğiz.  Üreticimizin mağduriyetini önlemek istiyoruz. Meyve Suyu fabrikasını ilçemize kazandırarak en az 70 kişiye iş istihdamı sağlayacağız. Çalışmalarımız da üreticimizi her yönü ile destekleyeceğiz. Belediye bünyesinde kurulacak olan birim ile üreticimize projeler üreterek üreticimizi kalkındıracağız.

Üreticinin kendisinin işleteceği Meyve suyu ve konsantre fabrikasının ismi Efes Meyve Suları fabrikası olacak. 70 kişi’nin çalışacağı bu fabrika da bölgemizde yetişen ürünler pazarlanarak çiftçimize ve üreticimize nefes aldıracağız. Selçuk çiftçisini üç-beş tüccarın eline bırakmayacağız. Üreticimizin alın terini kimseye çaldırmayacağız. Üretilen ürünlerimizi Meyve işleme ve paketleme tesislerinin yanı sıra, kuracağımız meyve suyu fabrikalarında hazır hale getirip, markalaştırarak değer kazandırılmış bir halde pazara süreceğiz. Ürünlerin fiyatını tüccar değil, birliklerimiz belirleyecek. Bu proje sayesinde üreticimizin daha iyi bir gelecek ve üretim hayalleri olacak.

meyvesuyu-mhp

YORUMLAR
  1. ATA dedi ki:

    BİZ PROJE ÜRETİYORUZ, KİMSEYİ KANDIRMIYORUZ, SENİ ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU İŞE ALACAĞIM DİYE, SELÇUK’TA İŞSİZLİĞİ ÇÖZMEK İÇİN TEK ÇARE MHP. SEVGİLİ SELÇUKLULAR MİLLETİ KANDIRANLARA, ALDATANLARA, SAHTE GÜLÜCÜKLER DAĞITANLARA KANMAYIN…

  2. kordelya dedi ki:

    Selcukta butun kahvehaneler ozellikle issiz genclerle dolu.ilceye cevresel atik uretmeyen fabrikalar gelmeli.bolge sanayici icin cazibe merkezi haline getirilmeli.cunku havaalani ve liman cok yakin.sanayiciye bu avantaj anlatilmali.bolgemize ozellikle tekstil soktoru gelmeli.diger uretim yapan fabrikalarin sanayi atiklari bllgeye zarar verebilir.menderes zaten yok oldu neredeyse.artik park , bahce, avm yapma zamani gecti.issizlige care bulan kazanir…

  3. Anonim dedi ki:

    çoçuklarınızı belediyeye alacam yalanı artık yemiyor.levent görür böyle tesisleri gerçekten hayata geçirirse selçuk kurtulur

  4. Anonim dedi ki:

    selçuğun önü üretimle açılır..helal olsun

  5. metin dedi ki:

    Kutluyorum Levent başkan iyi düşünülmüş Selçukun ihtiyacı olan bir proje

  6. arif var dedi ki:

    proje guzel levent kardesimi destekliyorum
    insallah

  7. zafer mahalleli dedi ki:

    şuana kadar belediyeye iş için başvuru rakamı 5 bine ulaşmış herkese seçimden sonra işe alcaz diyorlarmış kimi kandırıyorlar hep kendi insanlarını aldılar bıraksınlar bu işleri selçuk için bu büyük bir fırsat bu fırsat birdaha ele geçmez oy verirken iyi düşünün yoksa 5 yıl daha bunları çekeriz levent başkan arıl arıl çalışıyoruz sen başkan olcan başka yolu yok

  8. Anonim dedi ki:

    e madem işe alcak onca insanı neden yetişmişleri dehledi vefa ülgür. kanmayın bu iş vaatlerine. dolmuş belediye. daha da alıncakmış. yalandan.önce mevcutların maaşını ödesin. önce yaptırdıkları işin paralarını ödesin. konu ile ilgili davalar da sürüyor. alacak verecek ve tazminatla ilgili açılan davaların sayısını da söylesin vefa ülgür. dürüstlüğünü ortaya koysun. koyabiliyorsa. seçim afişlerinde kalmasın o dürüstlük.

  9. arkadaş dedi ki:

    yüzlerce gence umut tacirliği yapıyor.Tabi seçime kadar işe alıcam diye oyalayıp….Diğeri de kazanırsa 31 matta istifa edip bağımsıza geçecekmiş mişş ….bU SEFER LEVENT GÖRÜR.

  10. konyali kenan dedi ki:

    yürübe baskan kim tutar seni