site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Levent Görür’den Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Levent Görür’den Dünya Kadınlar Günü Mesajı
08.03.2014
A+
A-

39

MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, mutlu bireylerin temelinde kadının rolünün büyük olduğunu söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile yazılı bir açıklamada bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Levent Görür, “Şüphesiz, kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, emeğinin geçtiği her noktada bir zarafet vardır. Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise kadındır. Sevginin ve fedakârlığın simgesi olan kadınlar aynı zamanda ailemizde de ilk eğitmen ve öğretmenlerimizdir” dedi.
 
MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür açıklamasında şunlara yer verdi; “Ülkemizde kadınlar eğitim, ekonomi, siyaset ve toplumsal hayatın her alanında aktif rol almaktadır. Ulu önderimiz Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere, pek çok hakkı kanunlara dayandırarak verirken bu konuda dünyanın pek çok gelişmiş ülkesine de ilham kaynağı olmuştur. Cumhuriyetimizin kuruluşu ile Atatürk’ün önderliğinde kadınlarımız, çağdaş dünya kadınlarının sahip olduğu tüm kazanımları elde etmiş, bu doğrultuda modern Türkiye’nin kurulması yönünde önemli bir görevi üstlenmiştir” dedi.

Levent Görür; “Bütün insanlık olarak, duygu dünyamıza bir göz atacak olduğumuzda, kadınlarımızın, fiziksel olarak narin yaradılışlarının altında aslında, engin bir dayanıklılık, üretkenlik ve derinlik barındırdıklarını görmek, hiç te zor değildir. Bu özelliklerinden dolayı, kadınlarımız insanlığın kalbi, duygusu, estetiği, hatta hayatın temel anlamlarındandır. Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda bizden desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

YORUMLAR
  1. ebru dedi ki:

    teşekkürler levent abi

  2. selma dedi ki:

    levent başkan sağol,inşallah bizde senin belediye başkanlığını kutlarız.

  3. neriman dedi ki:

    ilk defa oy kullanacam levent amca oyum senin,canabı allah yardımcın olsun.

  4. Anonim dedi ki:

    projelerinde kadınlara yer verdiğin için teşekkürler

  5. Anonim dedi ki:

    sayın levent görür kadınlara eşit mesafede olduğun için saol.başörtülüde var listende başı açıkta Allah senden razı olsun

  6. Anonim dedi ki:

    sana hergün dua ediyoruz yolun açık olsun

  7. hasan dedi ki:

    annelerimiz,kardeşlerimiz adına sizlere teşekkür ederiz sayın levent bey gönlümüz senile,oylarımız senin.