site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Levent Görür’den Sert Açıklamalar

Levent Görür’den Sert Açıklamalar
18.04.2013
A+
A-

levent-gorur-konusmaPartisinin ilçe binasında yapılan toplantıda konuşan MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, İktidar partisinin Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve CHP’li Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür’e yüklendi.

MHP Eski İzmir Milletvekili Şenol Bal’ın partisinin ilçe binasında köy muhtarları, mahalle muhtarları ve partililerle ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği ziyareti sırasında konuşan MHP İlçe Başkanı Levent Görür, ilçedeki bazı siyasilere sert çıktı. Başbakan Tayyip Erdoğan ile Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür arasında bir fark göremediği konusunda benzetme yapan MHP İlçe Başkanı Levent Görür, Ak Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen’i ise Hülya Avşar’ın oynadığı bir reklâm filmine benzeterek “AKP Selçuk ilçe Başkanı Sema Yeşilçimen, kendini 10’a bölmüş durumdadır. Kaymakam o, Başhekim o, Emniyet o, Müze Müdürü o, kısacası Sema hanım bu ilçede her şey olmuştur.  Burada AKP’lilerin yaşam hakkı var da, başka partililerin yaşam hakkı yok mu?” şeklinde konuştu.

Selçuk’ta ki Ak Parti ve CHP İlçe örgütü temsilcilerinin MHP’nin adını kullanarak birbirleri arasında Selçuk’ta çekişmeli bir savaş başlattıklarını iddia lg (1)eden Görür, bu konuda her iki partinin de MHP seçmeniyle uğraştıklarını söyledi. Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür’ün sadece seçime yatırım yaptığını belirten MHP İlçe Başkanı Levent Görür, Selçuk’taki tüm siyasi parti temsilcilerinin geçmişinin araştırılmasını, geçmişte nasıl olduklarını, bugün ne durumlara geldiklerinin mutlaka araştırılması gerektiğini, burada en temiz sonucun MHP üzerinde çıkacağını savundu. Görür; “Bizler MHP olarak Selçuk’ta hak için, Allah için siyaset yapıyoruz” dedi.

Türkiye’nin gündemine de değinen MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür; Türkiye’nin bütün gündemini suni olarak değerlendirdi. İktidar partisinin Türkiye’de sürekli suni gündemler yarattığını savunan Görür, üç ayda bir Türkiye’nin gündeminin değiştirildiğini, bu süreç içerisinde ise birçok kanun maddesinin onaylandığını iddia etti. Son olarak Akil adamları ortaya attıklarını belirten Görür, “Önce kürtaj, sonra 3 çocuk, 5 çocuk, şimdi ise Akil adamlar çıktı.  Başbakan Erdoğan, sizce bu kadar akıllı bir insan mı? Aslında sanıldığı kadar akıllı bir insan değil. Onu yönetenler var. Eline bir rapor verip Türk insanının karşısına çıkıyor ve Türk halkını kandırıyor” şeklinde konuştu.

Mayıs ayında gençlik hareketini başlatacaklarını açıklayan Görür; “Benim tek amacım Üç Hilal Bayrağını Selçuk Belediye hizmet binasına dikmek. Biz üç buçuk yıl önce göreve geldiğimizde bu konuda bir söz verdik. Biz buna önce kendimizi inandıracağız, sonra yönetimimizi inandıracağız, son olarak da üyelerimizi ve Selçuk halkını inandıracağız. Bunu başardığımıza inanıyorum. Selçuk halkının da bize inandığını biliyoruz” dedi.
HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY-İHA

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Selçuklu bozkurtlar seninle başkanım. Sen ne dersen o. Bozkurtlar ordusu arkanda. Kimse boşa senaryo yazmasın. Ülkücüler CHP’nin de AKEPE’nin de oyununu bozacak. Türk Milliyetçilerin tek adresi MHP’dir.
    ”SELÇUKLU BOZKURTLAR”

  2. Anonim dedi ki:

    çarşı esnafı olarak levent beye hak veriyorum bıktık artık vefanın baskılarından sema hanım da aynı şekilde bizim partimize gelin iş sahibi yapalım sizi diye insanlara baskı yapıyor. Levent bey doğru yolda ilerliyor selçuk ta mhp yeni yönetimi ile birlikte çok yol kat etti. Tebrik ederim.

  3. hasan dedi ki:

    selçuk halkı dürüst ve ilkeli siyaseti bilir.bir selçuklu olarak daha önce yaptığım adam kayırmacılık yapmayacağım . bu defa dürüst ve ilkeli davranan kazanacak diye umuyorum.size hiç oy vermedim ama bu sefer partinizi dikkate alacağım.inşallah beni yanıltmazsınız.