site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Levent Fotoğrafçılık’tan Muhteşem Açılış

Levent Fotoğrafçılık’tan Muhteşem Açılış
06.09.2014
A+
A-

levent-fotografcilik (3)

Selçuk yeni bir işletmeye daha kavuştu. Levent Fotoğrafçılık Atatürk Mahallesi 1016 Sokak No:5/A adresinde Aras Kargo ve Bir Milyoncu yanında Selçuk halkının hizmetine açıldı. Görkemli bir açılışla hizmete giren Levent Fotoğrafçılık, kaliteli ve dürüst bir anlayışla Selçuklulara hizmet verecek.

Açılışına çok sayıda davetlinin katıldığı Levent Fotoğrafçılık’ın açılış Kurdelesini Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Levent Görür birlikte kestiler. Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı açılışta yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; Bugün burada Levent kardeşimizin yeni işyerini açmak için toplanmış bulunmaktayız. Genç Girişimci kardeşimizin başarılı olacağına inanıyoruz. Selçuk’ta Levent ve Levent gibilerin artmasını istiyoruz. İlçemizde yatırımların artmasını istiyoruz. Herkesin bu nimetlerden istifade etmesini istiyoruz. Açılan bu işletmemizin uzun süreli ve büyüyerek devamlı olmasını diliyorum. Açılan Levent Fotoğrafçılık’ın ilçemize ve işyeri sahibi kardeşimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Açılışın ardından davetliler stüdyoyu gezip Levent Albeyoğlu’ndan stüdyo hakkında bilgiler aldı. Açılış törenine katılan Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Yerel Seçimlerde MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Levent Görür, Levent Fotoğrafçılık stüdyosunda ilk vesikalık fotoğraf çektiren isimler oldu.

İşletme sahibi Abdullah Levent Albeyoğlu açılış töreninde yapmış olduğu konuşmada; ‘‘Açılışımıza gelen tüm davetlilere çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, Varolsunlar. Doğup büyüdüğüm yere artık kendi mekânımda hizmet vermenin gururunu yaşıyorum. Vesikalık fotoğrafların yanı sıra düğün, nişan, çocuk, sünnet, mezuniyet, dış çekim, ürün çekimleri, düğün belgeseli, prodüksiyon hizmetlerini de müşterilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.

HABER: SEDA KONUK www.selcukhaber.com

KAMERA: MEHMET UYAROĞLU

levent-fotografcilik (1)

levent-fotografcilik (2)

levent-fotografcilik (4)

levent-fotografcilik (5)

levent-fotografcilik (6)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR
  1. ccc dedi ki:

    hayırlı uğurlu olsun bereketi daim olsun

  2. APASASLI 35920 dedi ki:

    HAYIRLI UĞURLU OLSUN…

  3. Levent derebaşı dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun allah bol kazanç nasip etsin allah yüzünü güldürsün kardeşim aminnn.

  4. Levent fotoğrafçılık dedi ki:

    Hepinize teşekkür ederiz. Güzel dilekleriniz için

  5. Selçuklu genco dedi ki:

    Sercan çok güzel koşmussun olum 😀

    1. Sercan dedi ki:

      Çok fena yardırırım 😀

      1. ... dedi ki:

        Koçsun koç maşallah 🙂

  6. Ahmet dedi ki:

    Allah bereketli bol kazançlı günler nasip etsin

  7. Levent Fotoğrafçılık dedi ki:

    Teşekkürler Arkadaşlar..