site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kuvvetli Rüzgar Selçuk’ta Günlük Hayatı Etkiledi

Kuvvetli Rüzgar Selçuk’ta Günlük Hayatı Etkiledi
29.05.2013
A+
A-

DSCF2926

İzmir’in Selçuk ilçesinde, hızı saatte 42 kilometreyi bulan rüzgâr, günlük hayatı olumsuz etkiledi. İlçede 34 derece olan hava sıcaklığı, lodosun etkisiyle yüksek hissedildi. Nem oranını da arttıran rüzgârın en çok etkili olduğu yer ise Efes Antik Kenti oldu. Efes Ören Yerinde hem sıcak hava hemde şiddetli rüzgârın etkisinde kalan turistler ise gelen kumlara karşı korunmak için ilginç yöntemler kullandı. Ayrıca Efes alt kapı otopark gişelerinin bulunduğu bölgede ise rüzgârın etkisi ile elektrik telleri koptu. Çevrede bulunan işyerleri de bir süre elektrik kesintisine maruz kaldı.

İlçede çarşamba günleri kurulan Çarşamba Pazarı’nda ise pazarcıların çadırlarının zarar gördüğü ve uçtuğu görüldü.

Meteoroloji, yarın Selçuk’ta şiddetli rüzgarın etkisini kaybedeceğini, bulutlu bir havanın hakim olmasının beklendiğini bildirdi.

DSCF2925

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    Bu gün ordaydım alt kapı dağılcak gibi oldu bi ara!!!

  2. Anonim dedi ki:

    İnsanların yoğun olarak yaşadığı yerler ile özellikle ören yerlerinde bu tip elektrik kabloları tehlike oluşturuyor. Bu tip yerlerde bu kabloların yer altına alınması daha iyi olacaktır.