site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kütüphane ve etüt merkezinin temeli atılacak

Kütüphane ve etüt merkezinin temeli atılacak
04.01.2017
A+
A-

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Prof. Dr. İsmail Aka’nın adı yaşatılacak

Özellikle çocuklar ve gençler olmak üzere Selçuk halkının uzun süredir beklediği yatırımlardan biri olan kütüphane ve etüt merkezi için çalışmalar başladı. 6 Ocak Cuma gün gerçekleşecek temel atma törenine tüm Selçuk halkını davet eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Selçuk için önemli bir eksikliği giderme yolunda önemli bir adım atacağız. Kütüphane ve Etüt Merkezimize Selçuk için çok önemli bir isim olan Prof. Dr. İsmail Aka’nın adını vereceğiz. Böylece değerli hocamızın ismini de yaşatmayı amaçlıyoruz. 2017 yılı içerisinde hizmete girecek olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma törenine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.