site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kuşadası Belediyesi’nden Hayvanlar İçin Otomatik Suluk

Kuşadası Belediyesi’nden Hayvanlar İçin Otomatik Suluk
29.11.2015
A+
A-

Kuşadası Belediyesi, sokak hayvanları için parklara ve sahil şeridine otomatik suluklar yerleştirmeye başladı.

Kuşadası Belediyesi sokak hayvanları için harekete geçti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sokakta yaşayan hayvanlar için Kuşadası’nın tüm parklarına ve sahil şeridine otomatik suluklar yerleştirmeye başladı. Otomatik suluklar şu ana kadar Bülent Ecevit, Kasım Yaman, Mustafa Gürbüz, Gürhan İnan, Şehit Polis Fuat Kaplan, Yunus Emre ve Abdi İpekçi parklarına yerleştirilirken çalışma diğer parklarda ve sahil şeridinde devam edecek.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, sokak hayvanlarının yaşamımızın önemli bir parçası olduğuna dikkat çekerek “Kentleşme ile birlikte yaşam alanları daralan ve temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken sokak hayvanları için yetki ve imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapmak istiyoruz. Bu nedenle ilk adım olarak sokak hayvanlarının rahat ulaşabilecekleri noktalara otomatik suluklar yerleştirmeye başladık. Vatandaşlarımızdan da sulukların korunması ve temiz tutulması konusunda duyarlılık bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.