site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Efes’teydi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Efes Antik Kenti’ni ziyaret ederek, antik kentte ki çalışmalar ve gece ziyarete açılması hakkında bilgi aldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Efes’teydi
21.09.2020
A+
A-

İzmir programı kapsamında Selçuk ilçesine gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Efes Antik Kenti’ne gelerek, antik tiyatro ve Celsus Kütüphanesi’ni gezdi. Bakan Ersoy, burada kazı, restorasyon ve konservasyon çalışmaları ile turizm projeleri hakkında yetkililerden brifing aldı.

İzmir programı kapsamında, Selçuk’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Efes Antik Tiyatro ile Celsus Kütüphanesi’ni ziyaret etti.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ziyaretinde, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci de eşlik etti.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Efes Antik Şehrinde ki kazı, restorasyon ve konservasyon çalışmaları ile gece ışıklandırmasının hayata geçecek olması nedeniyle yetkililerden bilgi aldı.
Turizm projeleri hakkında yetkililerden brifing alan Bakan Ersoy’a, Kaymakam Ekrem İnci ilçede yapılması başlanan kanal projesi ile 8 kilometre bakir sahili ile eşsiz güzellikte ki Pamucak sahilinde vatandaşların kullanımına sunulması gereken büfe, duş ve kabinlerin yapılması ile ilgili dosyasını ve yapılması planlanan Golf sahaları ve Golf otelleri ile ilgili projeleri sundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.