site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kukamet Nedir?

Kukamet Nedir?
28.06.2022
A+
A-

Kukamet sanayi ürünlerinin üretiminde kullanılan ya da sanayi içerisinde farklı ürünlerin sıkıştırma ya da itme gibi bağlantılı olan bölgelerde kullanılmak üzere tasarlanmış bir üründür. Sanayi günümüzde oldukça gelişti. Ülkemizde önemli atılımlar oldu. Ve ihtiyaçta artıyor. Bu ürünlerin içerisinde özel bir kilit sistemi bulundurulmalıdır. Sanayide darbelerin önüne geçmek için önemli bir yere sahiptir. Sanayide her şekil modellere sahip tir Talaşın üretiminde sabitleme için kukamet kullanılır. Her sanayide kullanılan bir bağlantı elemanıdır. Bu silindirlerde c tipi t tipi sensörler bulunmaktadır. Kaliteli çelikten yapılır böylelikle ne paslanma olmaz ve hizmete açık olur.

Kukamet Kullanım Alanları Nelerdir?
Talaş üretimlerinde kullanılır. Ayrıca seri üretimde kullanılır. Ahşap sanayilerinde kullanılır. Montaj aparatlarında kullanılır. Gıda sanayilerinde de kullanılır. Otomotiv sanayilerde kullanır. Seramik ve makine sanayilerinin çoğu da bu tür ürünlerde kullanım alanlarıdır.

Kukamet Özellikleri Nelerdir?
Ürünleri yağlanan bağlantı elemanların kullanımını en kolay şekillerde hazırlayıp uzun ömürlü olmasını da sunmaktadır. Kukamet ürettikleri standart bağlantı elemanlarını kaliteli çeliklerden hazırlamakta ve bu şekilde satışa sunmaktadır. https://www.sanayiden.com/kukamet sitesinden bilgi ve destek alabilirsiniz.

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.