site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Küçük Menderes Köprüsünden Geçişler Yasaklandı

Küçük Menderes Köprüsünden Geçişler Yasaklandı
26.04.2013
A+
A-

kucukmenderes-koprusu (2)

Küçük Menderes Köprüsünden Geçişler Yasaklandı, ancak yasağı dinlemeyen vatandaşlar levhaları kıvırıp yasak yokmuş gibi köprüyü kullanmaya devam ediyor.

Selçuk’taki Küçük Menderes Köprüsü, onarım gerektirdiği için yetkililerce trafiğe kapatılmasına rağmen bölgedeki arazi sahibi vatandaşlar tarafından kullanılmaya devam ediyor. Uyarı levhasını kıvırarak görünmez duruma getiren uyanık vatandaşlar, tehlikeyi umursamadan buradan geçiyor.

Bir süre önce tehlike oluşturduğu için ilgili kurum yetkililerince trafiğe kapatılan Küçük Menderes Köprüsü’nde, adeta ölümle oyun oynanıyor. Küçük Menderes Nehri’ne yakın olan tarlalarına gidebilmek için bu yolu kullanan arazi sahipleri, muhtemel bir tehlikeyi göze alarak yoluna devam ediyor. Son zamanlarda yüklü kamyonların da buradan geçmesi nedeniyle köprünün iki santimden fazla havaya kalkarak sallandığını belirten bölgedeki arazi sahipleri, bahçelerine gidebilmek için 3 kilometre mesafedeki Zeytinköy yolunu kullanmak zorunda kaldıklarını, ancak kış aylarında bu yolun sular altında kaldığını, böyle olunca da bölgedeki birçok tarla ve bahçe sahibinin yine bu tehlikeli köprüyü kullanmak zorunda kaldığını söylediler.

Köprüden geçişin yasak olduğunu belirten levhaları kırıp ya da kıvırıp tarla ve bahçelerine giden vatandaşlar, yetkililerin biran önce bu köprüyü yenilemesini istediler.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

kucukmenderes-koprusu (1)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    GEÇEN SEÇİM ZAMANI MİLLETVEKİLLERİNİ GETİRİP SÖZÜM ONA GÖZ BOYAMAYA ÇALIŞANLAR NERDE. DAHA Bİ KÖPRÜYÜ YAPTIRAMAYANLAR SLOGANLARINDA HÜKÜMET BELEDİYE ELELE SÖZÜNÜ KULLANIYOR. HAYDİ BÜYÜK BŞK SELÇUKTA HÜKÜMETİN BUGÜNE KADAR YAPMADIĞI BİR SÜRÜ İŞİ SEN YAPTIN BU İŞTE SANA DÜŞÜYOR. KALENİN IŞIKLARINDAN SONRAKİ HEDEFTE BU OLMALI ÇİFTÇİNİN HALİNDEN SEN ANLARSIN

  2. Anonim dedi ki:

    KÖPRÜ YIKILIR SONRA NEDEN TEDBİR ALINMADI VATANDAŞ UYARILMADI OLUR. ÖLÜMÜ BİLE DENEYEBİLEN BİR MİLLETİZ.

  3. Anonim dedi ki:

    akepe li bakanlar gelmişti köprüde şov yapmışlardı öyle olacak böyle olacak diye ama 2 yıl oldu icraat yok daha

  4. REKLAM KOKAN AYAKLAR BUNLAR dedi ki:

    SEMA ABAMMMMM…. DEĞİL O BAŞTERZİ OSMANCIMLA KÖPRÜ ÜSTÜNDE BOY BOY FOTOGRAFLAR ÇEKTİRMEK. HANİ Bİ İCRAATINIZI GÖREMEDİK. HAYIRDIR MARS TA FALAN İMAL EDİLİPTEMİ GELECEK BU KÖPRÜ. YALAN MAKİNELERİ SİZİ….. SİZ BU GÜNE KADAR BU SELÇUGA BİR ÇİVİ ÇAKMAYI BIRAK ÇAKILMAMASI İÇİN ELİNİZDEN HER GELENİ YAPTINIZ. AMA SANMAYIN Kİ BİZLER BUNLARI GÖRMÜYOR BİLMİYORUZ.. DEGİL ZEYNEL BAKICI TAYİP ERDOGANI GETİRSENİZ SELÇUKTAN ADAY YAPSANIZ YOK ÇARESİ. AİLEM DEN ÇEVREMDEN SANA, PARTİNE, ARKASINDA YÜRÜDÜĞÜN ADAMA (BABAM BİLE OLSA) EGER Kİ BİR TEK OYUM NASİP OLURSA. ECELSİZ KAFİR ABDESTSİZ ÖLMEK NASİP ETSİN ALLAH BANA. SİZİ GİDİ BİZİ BİLMEZLER SİZİ…AMA AZ KALDI AZZZ. 1 YIL TAM 1 YIL SONRA MEYDANLAR KIZIŞINCA HERKEZİN NE OLDUGU ÇIKACAK ORTAYA. HER KEZ CEBİNE KOYMUŞ BİR PARÇA BİŞEYLER BEKLİYOR. GÜNÜ GELDİĞİNDE TEKER TEKER HERKEZ CEBİNDEKİNİ ÇIKARINCA. BAKALIM SİZ SOKAGA ÇIKABİLECEKMİSİNİZ.

    1. selçuklu dedi ki:

      valla kardeşim ben selçuk’ a çakılan bir çivi görmedim ki karşı çıkan olsun.Ama selçuk’u sömürerek çok kişinin zengin olduğunu biliyorum.

  5. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    BIRAKIN YA AKP UMUTLARINI SÖNDÜRMEYİN AÇ TAVUK KENDİNİ AMBARDA GÖRÜR MİSALİ KENDİLERİNİ ÖYLE GÖRÜYORLAR UNUTMAYIN SİZ BURADA EN BASİT ÖRNEK HESABINI YAPIN ŞİRİNCE ZEYTİNKÖY BARUTÇU BELEVİ ÇAMLIK ACARLAR HAVUTÇULU GÖKÇEALAN VEDE SELÇUĞU DÜŞÜN KAÇ OYUNUZ VAR NE YAPTINIZ TARLAYA NE EKERSEN ONU BİÇERSİN MİSALİ EKİLMEYEN BAHÇEDEN MAHSUL ALAMADIĞINIZ GİBİ BURDADA SİZ SEÇİMİ ALMAYI AKLINIZIN UCUNDAN DAHİ GEÇİRMEYİN GEÇEN DÖNEMKİ O RÜZGAR GEÇTİ GİTTİİİİİİİİİİİİİİİİ ZEYNELE VERİLEN OY TAYİBE VERİLİR BİZ APTAL DEĞİLİZ AKP OY VERMEYİZZZZZZZZZ VERDİRMEYİZZZZ ALLAHIN İZNİYLE AMPULU YAKMADIĞIMIZ GİBİ YAKTIRMAYIZDA

  6. molla arslan dedi ki:

    ben akp li degilim ama yorumculari okuyorum neyi nereye cekiyorlar anlamakta gucluk cekiyorum ya olay bir kucuk kopru ve yerel yonetimin yapmasi gereken kucuk bir olay bunun akp ile ne ilgisi var, o koprunun tum sorumlusu yerel yonetimdir ve halletmesi gereken de yerel yonetimdir, yasak lefasi ve calisma lefalari dikildigine gore yonetimde ustune dusen gorevi ypmaya calisyordur elbette,

  7. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    kopru ustunde kimler hava basmis ise o sahislar yaptirsinlar kopruyu…

  8. MOLLA ARSLANN dedi ki:

    HEY GİBİ MOLLA ARSLAN HEYYY…. O KÖPRÜYÜ YAPMAK YEREL YÖNETİM DEDİĞİN BELEDİYENİN İŞİ DEĞİL. ORADAKİ UYARI İŞARETLERİNİ DİKMEKTE BELEDİYENİN İŞİ DEĞİL. HA ANCAK TALEP DOĞRULTUSUNDA BELEDİYENİN ADAMLARI GİDİP GEREKLİ LEVHALARI DİKMİŞLERDİR. AMA O KÖPRÜYÜ YAPMAK “İL ÖZEL İDARESİNİN” YANİ DEVLETİN YANİ HÜKÜMETİN YANİ AKP NİN İŞİDİR. İŞ İLE İŞİ KARIŞTIRMAYALIM LÜTFEN. HA BİZ NEDEN AKP YE SALLIYORUZ OLAYINA GELİNCE. SANIRIM YEREL BASINI PEK TAKİP ETMİYORSUN. SEMA ABLAM VE SAZ EKİBİ BUNDAN İKİ ÜÇ AY ÖNCE KÖPRÜNÜN ÜSTÜNDE BOY BOY POZ VERİP BU İŞ BİZİM İŞİMİZ DEMİŞTİ. OLAY ŞİMDİ “SOS” VERİYOR İŞ HALA HALOLMADI BİZ ONUN İÇİN SALLIYORUZ. BİLMEM ANLAYABİLDİNMİ SEVGİLİ BARIŞ ELÇİSİ

  9. selçuklu dedi ki:

    biz aptal değiliz akp ye oy verelim diyen ahmaklar selçuğu ne hale grtirdiğinizin farkında değilsiniz herhalde.türkiyenin en güzide ilçesi 3-5 kiye peşkeş çeliyor kimsenin haberi yok bir köyden farkı yok selçuk’un köprüye gelince ee seçim yılı yaklaşıyor birileri çıkar 3-5 kazma vurup gözümüzü boyar herhalde.

  10. Anonim dedi ki:

    Sen belediye olarak o köprüyü yap da varsın şov yaptığını düşündüğünüz şahıslar şovlarıyla kalmış olsunlar.
    Ayrıca, burada insanları tek bir partiye yönlendirmeye çalışanları anlamıyorum. İnsanların özgür iradeleri,kendi beyinleri,kendi fikirleri,gözlemleri,yorumları var. Siz nasıl X partiyi başarılı buluyorsanız, diğer biri de sizin beğendiğiniz o X partiyi başarısız bulabilir. Ha siz oyunuzu istediğiniz partiye verin ama ben de oyumu çalışmayan adama vermeyeceğim. Ha bu arada hemen suçlayacaklar için söyleyim,AKP ile hiç bir ilişkim yoktur.

  11. anonim dedi ki:

    “Sen belediye olarak o köprüyü yap da varsın şov yaptığını düşündüğünüz şahıslar şovlarıyla kalmış olsunlar” NİYE? MEVLANADAN DEM VURANLAR ONLAR. ONLAR YAPSINLAR SELÇUK’A İMAM HATİP GETİRECEKLERİNE KÖPRÜ YAPTIRSINLAR, SGK AÇTIRSINLAR, ADLİYE BİNASI YAPTIRSINLAR. AMA YOK.. SELÇUK’TA BELEDİYEDEN BAŞKA İŞ YAPAN VAR MI? YOK. O ZAMAN HERKES SUSACAK.. SELÇUK KÖY OLMUŞ MUŞ. ADAM ÜNİVERSİTE GETİRDİ DAHA NE YAPACAK. NE ZAMAN Kİ SELÇUK’A ŞU ÇİVİYİ DE BEN ÇAKTIM DERLERSE O ZAMAN SÖZ HAKLARI OLUR. ZİRA TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA GÖZÜ OLMAZ. BOŞ BOŞ BELEDİYEYE, VEFA BAŞKANA VURMAKLA OLMAZ BU İŞ.

  12. doğrusu bu dedi ki:

    hans anladı hasan anlamadı.kısır döngü almış başını gidiyor.iktidar partisi,ülke genelinde,almış olduğu belediyeleri,mükemmel şekilde,kalkındırdı.iller ilçeler altın dönemini yaşıyor,ne hikmetse selçukta,esnaf kan ağlıyor,belediye başkanı kral faruk olmuş,söz söylemek ne haddinize,beyler,kendinize gelin,vefanında mutlaka görev süresinin biteceği zaman var.nezalim liktir bu sanki intikam alınıyor.chp li olmasan selçukta yaşama şansın yok diyorlar,biz bu ayakları çok gördük.chp li olmak veya ak partili olmak önemli deyil, ne hazin bir taplo durki bu zihniyet insanlıktan nasibini almamış,insanları,altatarak,kandırarak,garibim insanların onuruyla oynayarak seçim kazanma pilanları yapılıyor.eninde sonunda göreceksiniz rezili rusvay olcak sınız.temiz siyaset yapılmadığı için,halk neyapacağını şaşırmış durumda,selçukta siyaseti eski refah partisi ilçe başkanı olan adem yılmaz dan öğrenin,akparti teşkilatını yeri geldiğinde müthiş şekilde sallayan yeri geldiğinde,akparti teşkilatındaki ,yöneticilere siz neyin peşindesiniz diyen.hiç eğilmeden bükülmeden yoluna devam eden bu dava adamına selamlarımı sunuyorum.