site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

KOSGEB Yeni Yılın İlk Protokolünü Selçuk Ticaret Odası İle Yaptı

KOSGEB Yeni Yılın İlk Protokolünü Selçuk Ticaret Odası İle Yaptı
11.01.2014
A+
A-

sto (2)

Yeni yılın ilk faaliyeti yine Selçuk Ticaret Odası’ndan geldi.

Selçuk Ticaret Odası ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik” Eğitimi projesinin protokolü imzalandı.

Protokol imza toplantısına Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, KOSGEB Güney İzmir Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kırıtak, Yönetim Kurulu üyeleri Alpaslan Coşkun, İlkan Gülgün, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Meclis üyesi Zeki Yeni ve basın mensupları katıldı.

İlki Ekim ayında yapılan girişimcilik kursundan sonra iki kişinin işyeri açtığını söyleyen Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, “bu eğitimlerin ilçemize önemli katkıları olduğunu düşündüğümüz için programa yeni yılda da devam etme kararı aldık. KOSGEB’in desteklerinden Selçukluların daha fazla yararlanması gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız girişimcilik kültürünü Selçuk’ta artırmak, işletmelerin daha sağlam temeller
üzerine tesis edilmesine katkıda bulunmak” dedi.

Toplam 70 saat sürecek olan eğitimlerin önümüzdeki günlerde başlayacağını, bunun için gerekli başvuruşların 15 Ocak Çarşamba gününe kadar Ticaret Odası aracılığıyla yapılacağını hatırlatan Yolcu, programı başarıyla tamamlayan ve iş kuracak olan girişimcilere KOSGEB’in 30 bin TL’si hibe, 70 bin TL’si kredi olarak toplamda 100 bin TL destek verdiğini söyledi. Bu imkandan yararlanmak isteyen ve kendi işini kurmak isteyen Selçuklulara konu hakkında daha detaylı bilgiler verebilmek içinde hazır olduklarını söyledi.

KOSGEB Güney İzmir Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı ise yaptığı konuşmada ülkemizin içinde bulunduğu durum ve işsizlik rakamları göz önüne alındığında kadınların ve gençlerin ekonomiye kazandırılmasında desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Çanakçı 2023 yılı hedeflerine ulaşmada bu desteklerin daha fazla kişiye ulaşmasının önemli katkı sağlayacağını düşündüğünü ifade ederek bu kursların geri dönüşümlerinin hem ülke hem de Selçuk ekonomisine katkı sağladığını söyledi. Çanakçı girişimcilik eğitimlerinin düzenlenmesi için bazı kurum ve kuruluşlarla işbirliği anlaşması imzaladıklarını, yeni yılın ilk protokolünü Selçuk Ticaret Odası ile imzalamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Protokolün imzalanmasından sonra törene katılan basın mensuplarının gazeteciler gününü kutlayan Ticaret Odası yöneticileri gazeteciler için yaptırdığı pasta ile sürpriz yaptı.

sto (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. ccc dedi ki:

    yolcu kardeş hani siz siyasete taraf değildiniz..birinizin yengesi,birinizin ortağı,birinizin yeğeni akp listesinde hee nasıl olcak..sermaye değilmisiniz hepiniz iktidar yandaşısınız..merak etmeyin önce desteklediğiniz parti sonrada siz yolcusunuz sayın yolcu