site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Korumayla Görev Yapacaksam Eğer Allah Bana Bu Görevi Nasip Etmesin

Korumayla Görev Yapacaksam Eğer Allah Bana Bu Görevi Nasip Etmesin
15.11.2013
A+
A-

BASTERZI-MUHTARLARLA

Ak Partili Aday Adayı Başterzi’den net cevap: “Ben korumayla görev yapacaksam eğer, Allah bana bu görevi nasip etmesin”

Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi, mahalle muhtarlarını ziyaret etti. “Eğer partiniz size görev verirse ve eğer siz Selçuk Belediye Başkanı olarak seçilirseniz, korumalarınız olacak mı?” sorusuna Başterzi şu cevabı verdi: “Benim yanımda 150 kişi çalışıyor. Ben bugüne kadar hiç bir koruma görevlisiyle dolaşmadığım gibi, yine olmayacak. Eğer ben koruma ile görev yapacaksam Allah bana bu görevi nasip etmesin” dedi.

Selçuk’ta ciddi anlamda otopark sorunu olduğunu ve mevcut Belediye Başkanı ile iletişim kopuklu olduğunu dile getiren Mahalle Muhtarları, kendilerini ziyaret eden Başterzi’ye; “Selçuk’un birçok bölgesi sit alanı. Siz Başkan olsanız da, olmasanız da bu konuda bir çalışma yapacak kısınız?” sorusuna; Selçuk’un ekonomisinin çok iyi olduğunu, ancak 25 yıldır ilçeye herhangi bir yatırım yapılmadığını öne süren Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi şu cevabı verdi: “Selçuk için Ankara’da yapamayacağımız hiç bir şey yok. Ben Selçuk için çıktım yola ve doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet vermek istiyorum”

İlçenin sorunlarının tartışıldığı ziyarette, projeler üzerine de fikir alışverişi yapıldı.
Haber: Nilüfer Öztürk Silay

osmanbasterzi-muhtarlar (1)

osmanbasterzi-muhtarlar (2)

[poll id=”3″]

YORUMLAR
  1. selcuklu dedi ki:

    derhal başbakanınızın istifasını isteyin cesuryürek osman bey

  2. güneş dedi ki:

    koruma görevlisini kullanarak siyaset yapılmaz ya bu işler bu kadar ucuz mu. Başbakan 1000 korumayla dolaşıyor ondanda bahsetseniz.

  3. 35920 dedi ki:

    osman bey ak partiye böyle bölünmeler zarar veriyor siz ve halil düztaş partinin kazanlıacak seçimi kaybetme sebebi olmayın çekilin tek adayla zeynel hoca geçen seçimde gücünü gösterdi.sizlerde bölünmeye sebep olmazsanız bu sefer selçuk tarihinde bir ilki yaşayıp akademısyen bu işlerin uzmanı bir başkan görmuş olucak yoksa selçuk köyden mezraya dönucek buda güzelim ilçemizin çok vahım yerlere gelmesidirki sizlerde bu vabale ortak olursunuz 20 yıldır chp li başkanlar sağolsunlar gelişen ilçemizi tersine çevirerek köy konumuna getirdiler sizde buna ortakmı olmak nıyetınızkı ? herkez Zeynel hoca ak partı başkan adayı derken sizlerin sayesinde selçuklu seçmenın kafaları karışıyor……..

  4. selcuk dedi ki:

    gunes bey peki bu baskan neden o zaman korumayla geziyor . sende basbakan olsan sende gezersin koruma ile belediye baskani neden gezsin ki kucucuk bir ilcede …. biraz mantikli ol lutfen cahil kalma

  5. Anonim dedi ki:

    Küçücük bir ilçe başkanın konumu ile bir ülkenin başbakanın konumu,dostu,düşmanı veya taşıdığı riskler bir midir? Bu ülkeye çağ atlatan bir Cumhurbaşkanına suikast yapıldı,sizce bu konumdaki kişiler korumasız mı gezsin? Delinin veya beyni yıkanmış birinin devlet büyüklerine zarar vermeyeceğinin garantisini veriyor musunuz? Ha bu söylediklerim ülkenin yönetiminde her kim olursa olsun geçerli.

  6. Anonim dedi ki:

    “Selçuk için Ankara’da yapamayacağımız hiç bir şey yok. Ben Selçuk için çıktım yola ve doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet vermek istiyorum” demişsiniz, tamam çok güzel tanıdıklarınız var Ankara’da, küçük Menderes gözümüzün önünde ölüp gidiyor çözün sayın Başterzi,Selçuk’un hayır duasını alın, doğaya katkınız olsun, onu da Vefa Ülgür kirletmedi heralde.

  7. Anonim dedi ki:

    ah osmancım beee. allah değil biz selçuklular zaten sana nasip etmicez o görevi merak etme.