site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Komutanlar Hapise, PKK’lılar Meclis’e

Komutanlar Hapise, PKK’lılar Meclis’e
08.08.2013
A+
A-

komutanlar-hapise

Ömrünü terörle mücadelede tüketmiş kahramanların, bebek katiliyle aynı cezaya çarptırılması, ihanet güruhunu coşturdu.

BALYOZ’dan sonra Ergenekon davasında da terörle mücadelenin sembol isimlerine ağır cezalar yağması, bütün vatan-millet düşmanları gibi, PKK güruhunu da fazlasıyla memnun etti. Bu cezalarla iyice azan ihanet yolcuları, anında sahne alıp kin kusmaya ve asıl niyetlerini sıralamaya başladılar. BDP Grup Başkanvekili ve Iğdır Milletvekili Pervin Buldan, Hakkari’de yaptığı konuşmada, sürecin üçüncü aşamasında Kandil’deki PKK yöneticileri başta olmak üzere, eli kanlı katillerin gelip Türkiye’de siyaset yapması gerektiğini ifade etti.

AKP’nin beslediği PKK, Özgür Suriye Ordusu ve PKK’nın Suriye kolu PYD de kalleşliklerini çok daha ileriye götürmeye başladılar. Bu ihanet takımı, bilhassa Suriye sınırımızda tamamen azmış ve kontrolden çıkmış durumda. Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı köyünün bulunduğu sınırda çıkan çatışmada 18 asker yaralandı. Kuşaklı ve Oğulpınar köyü sınırı boyunca güvenlik önlemlerinin arttırıldığı belirtildi. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Suriye sınırında arasında yaklaşık 2500-3000 kişilik kaçakçı grubun uyarı ateşiyle dağıtıldığı bildirildi.

Balyoz’dan sonra Ergenekon davasında da terörle mücadelenin sembol isimlerine ağır cezalar yağması, bütün vatan-millet düşmanları gibi, terör örgütü PKK güruhunu da fazlasıyla memnun etti. Ömrünü terörle mücadelede tüketmiş kahramanların, bebek katiliyle aynı cezaya çarptırılması, ihanet güruhunu coşturdu. Bu cezalarla iyice azan ihanet yolcuları, anında sahne alıp kin kusmaya ve asıl niyetlerini sıralamaya başladılar. BDP Grup Başkanvekili ve Iğdır Milletvekili Pervin Buldan, Hakkari’de yaptığı konuşmada, sürecin üçüncü aşamasında Kandil’deki PKK yöneticileri başta olmak üzere, eli kanlı katillerin gelip Türkiye’de siyaset yapması gerektiğini ifade etti.

AKP’nin beslediği PKK, Özgür Suriye Ordusu ve PKK’nın Suriye kolu PYD kalleşliklerini çok daha ileriye götürmeye başladılar. Bu ihanet takımı, bilhassa Suriye sınırımızda tamamen azmış ve kontrolden çıkmış durumda. Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı köyünün bulunduğu sınırda çıkan çatışmada 18 asker yaralandı. Kuşaklı ve Oğulpınar köyü sınırı boyunca güvenlik önlemlerinin arttırıldığı belirtildi. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Suriye sınırında arasında yaklaşık 2500-3000 kişilik kaçakçı grubun uyarı ateşiyle dağıtıldığı bildirildi.

KÜSTAHLIĞIN SON ÖRNEĞİ
AKP’nin açılım ortağı BDP, Ergenekon cezalarıyla birlikte iyice azdı. Bu ihanet güruhundan küstah teklifler gelmeye devam ediyor. Askerler müebbet hapisle tutuklanırken dağdaki PKK’lı katillerin Meclis’e gireceklerinin sinyalleri geliyor. Hakkari’de konuşan BDP Grup Başkanvekili Iğdır Milletvekili Pervin Buldan, birinci şartlarının İmralı’daki bebek katilinin özgürlüğü olduğunu, bu olmadan Türkiye’ye huzur vermeyeceklerini, “bütün Türkiye, bütün dünya bilmek zorundadır, duymak zorundadır” diyerek tehditleriyle bir defa daha küstahca ilan etti.

Pervin Buldan’ın ihaneti bununla da sınırlı kalmadı. Bir başka kırmızı çizgilerinin de ana dilde eğitim olduğunu söyledi ve 1 Eylül tarihine kadar AKP’ye verdikleri bölünme paketinin tasarı haline getirilmesini, 1 Ekim tarihe kadar da bu paketin Meclis’ten geçirilmesini isteyecek kadar ileri gitti. Buldan, bunlara bağlı olarak üçüncü aşamaya geçilip Kandil’deki ve dağlardaki eli kanlı katillerin Türkiye’ye gelip siyaset yapmaları gerektiğini söylemeyi de ihmal etmedi.

SINIRLARIMIZ YOLGEÇEN HANI
İhanet ve kalleşlik bu kadarla da kalmıyor. AKP hükümeti işbaşına gelmesinden bu yana dış ve iç politikada izlediği tutumla daha doğrusu politikasızlık ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğundan bu yana var olan bütün kırmızı çizgilerini sildi. Sınırlarımız ise yolgeçen hanına döndü. AKP’nin beslediği PKK, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ve PKK’nın Suriye kolu PYD sınırda cirit atıyor.

Bilhassa Suriye sınırımızda olaysız gün geçmiyor. Hatay’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı köyünde akaryakıt kaçakçılarıyla mücadele sırasında 18 asker yaralandı. Taşlı saldırıların gerçekleştiği arbede esnasında askerler havaya uyarı ateşi açtı. Zırhlı askeri araçların da kullanıldığı müdahalede çok sayıda askeri personel görev aldı. Bu arada Kuşaklı ve Oğulpınar köyü sınırı boyunca güvenlik önlemlerinin arttırıldığı öğrenildi.

GENELKURMAY AÇIKLAMASI
 
Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamada ise Suriye sınırında artan kaçakçı terörüyle ilgili bilgi verildi: “Türkiye-Suriye Hududunda 2’nci Hudut Alay Komutanlığı Oğulpınar Hudut Karakolu sorumluluk sahasında, saat 02.00’da hudut hattında görev yapan personelimiz tarafından, hudut taşları arasında yaklaşık 2500-3000 kişilik kaçakçı grup tespit edilmiştir.

Kaçakçı gruba, Türkçe ve Arapça ikazlarda bulunulmuştur. İkaza uymayan kaçakçı grup, farklı noktalardan hudut hattına yaklaşmaya devam etmiş ve devriye yolunda görev yapan araçlarımıza sınırın Suriye tarafından, daha geride görev yapan araç ve personelimize ise, sınırın Türkiye tarafındaki Kuşaklı Köyünden bir diğer kaçakçı grubu tarafından yoğun taş atılmıştır.

Unsurlarımız tarafından havaya uyarı ateşi açılmış, göz yaşartıcı gaz bombasıyla müdahalede bulunularak grubun dağılması sağlanmıştır. Bu esnada dokuz vatandaşımız yakalanmış ve 3 motosiklet ele geçirilmiştir. 300 kişilik ihtiyat kuvveti saat 05.30 sularında Kuşaklı Köyü’ne girmiştir.

Bu esnada köylüler tarafından birliğimizin girişini engellemek maksadıyla mazot bidonları yakılmış ve birliğimiz taşlanmıştır. Araçlarımıza molotof kokteyli atılarak yakılmaya çalışılmış; 07.00 sularında bazı evlerden pompalı av tüfekleriyle birliğimizin üzerine ateş açılmış, açılan ateş sonrası 18 askerimiz kol ve bacaklarından, yüz ve boyun civarından saçma ile vurularak hafif yaralanmıştır.”

Kaynak: Ortadoğu Gazetesi

bdp-liler-ile-pkk-lilarin-kucaklasmasi

YORUMLAR
  1. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    AKP’YE OY VEREN. SU TAŞIYAN, SEMPATİ DUYAN KİM VARSA BENİMLE SELAMI SABAHI KESSİN.

  2. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    ÖZNUR. cum sonuna kadar yanındayım akp ye oy vermek değil günahımı dahi vermem