site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kocaoğlu’nun kararını değerlendirdi

Kocaoğlu’nun kararını değerlendirdi
01.10.2018
A+
A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 31 Mart’taki yerel seçimde aday olmayacağına ilişkin kararını değerlendirdi. Başkan Şengül, “Sayın Aziz Kocaoğlu’nun aldığı kararın kendisi için hayırlı olmasını diliyorum. İzmir’de neyi yapıp yapamadığını halkımız en iyi şekilde değerlendirecektir. Aziz Bey’in ‘değişim gerekli’ sözüne katılıyorum. 31 Mart’ta Kocaoğlu’nun başkanlığıyla birlikte aynı zamanda CHP’nin İzmir’deki iktidarını da zaten sonlandıracağız. Böylece İzmir’de değişimi en güzel şekilde yapmış olacağız” dedi.

Aziz Kocaoğlu’nun iyisiyle kötüsüyle İzmir’de uzun süredir belediye başkanlığı yaptığına dikkat çeken Şengül, “Kişisel olarak Aziz Kocaoğlu’na saygım var. Ona yeni hayatında başarılar, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Kendisiyle inişli çıkışlı ilişkilerimiz oldu. Kendisine hakkımı da helal ediyorum. Biraz geç olmakla birlikte, İzmir’in sorunlarının ortak iradeyle çözülmesi için son dönemde önemli adımlar attık. Bu anlayışımız da son ana kadar devam edecek. Yerel seçimde ise zaten başarıya ulaşarak, İzmir’e hak ettiği, en iyi hizmeti sunacağız. Kocaoğlu’nun ardından CHP’den aday olacak kişinin de kente umut vaat edeceğini düşünmüyorum. Çünkü bu iş, bir ekip anlayışıdır” dedi.

ADAY OLMAMASI SEÇİM STRATEJİMİZİ DEĞİŞTİRMEZ

CHP’nin göstereceği adaya göre seçim politikası belirlemediklerini de vurgulayan Şengül, “Aziz Kocaoğlu’nun aday olup olmaması, AK Parti olarak bizim çalışmalarımızı ve seçim stratejimizi değiştirmez. Biz tüm politikamızı ve söylemimizi, İzmir’in ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın taleplerine göre belirliyoruz. Bu noktada adayın kim olacağı bizi etkilemez. Tüm hazırlıklarımızı da buna göre yapıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.