site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kocaoğlu AKP’den İyi Brifing Almış

Kocaoğlu AKP’den İyi Brifing Almış
24.05.2013
A+
A-

necat-karatas-aziz-kocaoglu

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve heyetinin Diyarbakır ziyaretini sert sözlerle eleştirdi.

Kocaoğlu’nun Diyarbakır gezisi ile ilgili sözlerini eleştiren Karataş, “Kocaoğlu Diyarbakır ziyareti için yaptığı açıklamada, kalıcı barıştan, insanlarımızın birbirini daha iyi tanımasından, İzmir ve Diyarbakır kucaklaşmasından, bu ziyaretin tüm şehirlerimize örnek olmasından, ziyaretin öneminden bahsederek, bu ziyareti genel siyasete alet edenlere de ‘çok yazık’ deme gafletinde bulunmuştur. Sayın Kocaoğlu bu lafları ettiğine göre ya sürecin mimarı AKP’den iyi bir brifing almış ya da cahilane bir tavır sergilemiştir” şeklinde konuştu.

BİN YILDIR BERABERİZ
Kocaoğlu’nun ifadelerinden aklıselim herkesin rahatsızlık duyacağını vurgulayan Karataş sözlerine şöyle devam etti: “Aziz Bey’in bahsettiği şehir, Diyarbakır; bahsettiği insanlar da Anadolu’da bin yıldır beraber yaşadığımız öz ve öz kardeşlerimizdir. Yeni bir kıta keşfetmediklerini bilmelerini isterim. Diyarbakır Malazgirt Zaferi’nden tam bir yıl evvel hem de savaşmadan Türk toprağı olmuştur. İşte o günden bugüne bizimle birlikte olan kardeşlerimizindir Diyarbakır. İçimize fitne girmeden, bölücülük tohumları aramıza serpilmeden bin yıl önce başlayan bu kardeşlik de sonsuza kadar sürecektir.”

KOCAOĞLU VE CHP’Lİ BAŞKANLAR AKP OYUNUNDA
“Bizi hayrete düşüren Sayın Kocaoğlu ve ziyaret ekibinin boyandığı AKP boyasıdır” ifadelerini kullanan Karataş şunları söyledi:

“CHP’nin de bu düzmece sürece ortak olduğunu yakinen müşahede ediyoruz. Ama keşke bunu açıkça yapıp, yüzlerindeki maskeyi çıkarıp insanımıza doğruyu söyleseler… Bu sahte yüzleri ortaya çıkarmak yine bize düşse de durumu son derece üzüntüyle karşılıyoruz.

Evet, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu ve geziye katılanlar AKP’nin İmralı sürecine yani Bebek Katili-Teröristbaşı bölücülüğüne ortak olmuştur. İzmir bu trajikomik olayı milli hafızasına kaydetmiştir. Diyarbakır yeni kurulmuş veya yeni keşfedilmiş bir şehir değildir. Birilerinin yönlendirmesiyle ziyarette bulunanlar nelere ortak olduklarını iyi bilmelidirler.

Sayın Kocaoğlu kalıcı barıştan söz etmiş; “Biz Türk Milleti olarak Kürt kardeşlerimizle savaş mı yaptık ki? Yoksa siz kökü dışarıda terör örgütü ve bölücülüğü Kürt kardeşlerimizle bir mi tuttunuz?”

Sayın Kocaoğlu, insanlarımızın birbirini daha iyi tanımasından, İzmir ve Diyarbakır kucaklaşmasından, bu ziyaretin tüm şehirlerimize örnek olmasından, bahsetmişsiniz. Biz “Millet” derken yoksa siz “Millet gerçeğinden” uzak mı yaşadınız? Biz bin yıldır birlikteyiz derken bu bin yılı rüzgârda savrulup giden takvim yaprakları mı sandınız? Eğer siz buna da inanıyorsanız bizim size yine söyleyecek bir sözümüz yoktur.

Değerli İzmirliler, Marco Polo edasıyla Diyarbakırımız’a giden Büyükşehir Belediye başkanımız ve kâşif heyeti büyük gaflet içine düşmüş, AKP’nin hazırladığı oyuna figüran olma bahtsızlığını göstermiştir. MHP ve Türk Milliyetçileri olarak bizler oynanan oyunun farkındayız. Ne pahasına olursa olsun Türk Milleti’nin, Türk Devleti’nin, Türk vatanının ve yüreği Türkiye sevdasıyla atan İzmirlilerin yanında olacağız. Bu oyunu bozacağız. Bölücülük oyununa bulaşanları uyandıracağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.