site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kırmızı Kalpler Bu Kez, Efes Sanayi Sitesinde Attı

Kırmızı Kalpler Bu Kez, Efes Sanayi Sitesinde Attı
23.01.2022
A+
A-

Dün başladıkları Efes Sanayi Sitesi ziyaretlerine bugün de devam eden Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Genç Başkan Adayı Okan Kamak ve ekibi, esnafın yoğun ilgi ve desteğiyle karşılandı.

OKAN KAMAK’TAN BİRLİK MESAJI

İki günlük Efes Sanayi Sitesi ziyaretinde; Esnafın desteğini yüreğinde hissettiğini belirten Genç Başkan Adayı Okan Kamak; “Kongreler esnaf ve sanatkârımızın en büyük bayramını teşkil eder. Kökünde seçim ve demokrasi vardır. 22 Şubat’ta yapılacak olan seçimin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum” dedi.

Yaklaşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için aday olan ilçenin tanınan ve sevilen genç esnaflarından Okan Kamak ve ekibi iki günlük Sanayi Esnafı ziyaretlerini tamamladı. Yenilik isteyen esnafın ilgisi ile karşılanan genç Başkan Adayı Okan Kamak, “Demokrasi yolculuğumuz bu kez Efes Sanayi Sitesi’ndeydi. Bu yolculukta bize inanan ve güvenen esnaflarımıza şunu söyledik. Öncelikle kurumlar ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ahilik terbiyesine, bin yıllık geleneğimize yakışan bir uyum sergileyeceğiz” diyerek, kendilerini güler yüzle karşılayan ve artık yenilik olsun diyen tüm sanayi sitesi esnaflarına teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.