site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kim, Kime Madik Atıyor?…

07.12.2016
A+
A-

huseyintasyakanSöylemlerine bakarsanız, iktidara geldiklerinden beri bunları aldatmayan kalmamış. Kimlerle oturup kalkmışlar ve ortak bir eylem içerisinde olmuşlarsa; her birine kanmışlar.

E bu kadar aldatılma hikayesinden sonra insanın sorası geliyor tabi;
”Sürekli kandırılacak kadar saftiriktiniz de, sizin haddinize midir koskoca Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ ni yönetmek?…

Hatta biraz daha ileriye gidersek; ağızlarından salyalar dökerek Anadolu’yu kendi aralarında pey etmiş emperyal çakallara karşı milletiyle beraber mücadele verip, muazzam bir Cumhuriyet kurabilmeyi başarmış Mustafa Kemal Atatürk ile silah ve dava arkadaşlarını eleştirmek bir yana, isimlerini ağızlarına almak bile; sizin gibi dakika başı aldatılan saftiriklerin haddine mi düşer?”

Yukarıdaki sualleri sormuyoruz tabi ki, zira ortada aldatılmak, kandırılmak veya madik atılmak gibi bir durum söz konusu değil değerli okuyucular. Bu güne kadar Pensilvanya’daki şarlatan, PKK terör örgütü ve bugün sözde kafa tutar gibi göründükleri AB, Türkiye üzerinde ne kadar oyun kurdularsa, bunu AKP iktidarıyla beraber ve üstelik karşılıklı menfaatlerini gerçekleştirmek amacıyla gayet uyumlu bir ortaklık halinde gerçekleştirmişlerdir.

Fethullah terör örgütü bu ülkenin yargısını, emniyetini ve kendilerine hizmetkar kuşaklar yetiştirmek üzere eğitimini ele geçirirken, yardım ve yataklığın ötesinde onlara her türlü imkan ve güç sağlayan AKP iktidarı olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti’nin halk nazarında en güvenilir kurumu TSK Fethullah eliyle işgal edilip, yalan, dolan ve iftiradan ibaret kumpas davalarıyla zindanlara kapatılıyorken; bizzat Recep Tayyip Erdoğan bu davaların savcılığını yapıyor ve hatta düzmece suikast soruşturmalarıyla CIA ajanları bu iktidarın yardım ve yataklığında kozmik odalara kadar sokuluyordu.

Bugün ”bize madik attılar” dedikleri AB ile birlikte kurgulayıp uyguladıkları çözüm sürecinde, bu ülkenin çocuklarına kurşun sıkıp katleden katilleri, davul zurnalar eşliğinde dağdan indirip şehirlere sokan..

Karşılığında askeri kışlasına, polisi karakola hapsedip, PKK’nın şehir merkezlerine kadar yayılıp silahlanmasını sağlayan da bu iktidarın ta kendisidir.

Tekrar etmek gerekirse, ortada herhangi bir aldatılma, kandırılma veya madik atılma durumu söz konusu değildir.

Ortada sadece ”kandırıldık” ”aldatıldık” ”bize madik attılar” gibi madur edebiyatıyla bizzat kendi seçmenlerine madik atmak durumu vardır. Zira AKP seçmeni dahi olsa bu ülkenin ahlak sahibi her vatandaşı bilir ki; 14 yıldır iktidarın ihanet noktasına kadar dayanan politikalarının yargı önünde mutlaka hesabının sorulması gereği vardır…

Ve bunun önünü kesmek için ellerinde kalan son şanslarından biri, kendi seçmenlerini aldatıldıklarına inandırmak;
bir diğeri ise ısrarla üzerinde durdukları başkanlık sistemini getirerek, bugüne kadar işledikleri suçlardan ötürü, ölene kadar yargılanmayıp hesap vermekten kurtulmaktır.

Dolayısıyla bu ülkede gerçekten aldatılan, kandırılan, madik atılan birileri varsa; AKP seçmeninden başkası değildir.

Değerli okuyucular, tam yukarıdaki cümle ile yazımı sonlandırıyordum ki; TBMM Genel Kurulunda bütçe görüşmeleri esnasında CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında, vatandaşlara ellerindeki dolarları bozdurun çağrısı yapan Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben yönelttiği bir sual dikkatimi çekti. E yazının ana teması da aldatılmak, kandırmak, madik atmak üzerine olunca, haliyle bu suali buraya koymak şart oldu.

Soru şu;

Vatandaşı ellerindeki dolarları bozdurmaya çağıran Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siz Albaraka Türk’ teki dolarlarınızı bozdurdunuz mu?
E bunu da 14 yıldır körü körüne bu iktidara alkış tutanlar düşünsün artık. Kimdir aldatılanlar, kandırılanlar ve kim kime madik atıyor…

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Mart 2024
19 Mart 2024
20 Şubat 2024
4 Şubat 2024
6 Ocak 2024
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.