site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kılıç: Şimdi Sıra Sahada Gücümüzü Gösterme Zamanı

Kılıç: Şimdi Sıra Sahada Gücümüzü Gösterme Zamanı
13.04.2015
A+
A-

senemkilic-sahada (4)

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İzmir 1. Bölgeden milletvekili adayı gösterdiği akademisyen, yatırım uzmanı ve iş kadını Senem Kılıç, ülkücü ve milliyetçi hareketin güçlü ekonomi projeleri ile sahaya ineceğini açıkladı.

‘Önce insan önce İzmir’ diyerek yola çıkan MHP İzmir 1. Bölge Adayı Senem Kılıç, ekonomiden tarıma; kadın, engelli, yaşlı gibi dezavantajlı gruplardan gündelik sorunlara tüm projelerinin hazır olduğunu belirtti. Bölgesinde seçim çalışmalarına başlayan Kılıç, çalmadık kapı, söylenmedik söz, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız diyerek tüm kesimlerin ‘Senem bacısı’, İzmir’in ‘topuklu efe’si olacağı mesajını verdi.

Aday adaylığı çalışmaları sırasında gittiği tüm ilçelerde büyük beğeni toplayan söylemleri ve MHP’nin oylarını arttırmaya yönelik verdiği güçlü mesajlarıyla da gönülleri fetheden Senem Kılıç, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi sahada ülkücü ve Milliyetçi hareketin gücünü gösterme, ülkemiz ve güzel İzmirimiz için icraat yapma vaktidir” dedi.

‘Son gün, son dakikaya kadar sahadayız’

“Ülkemizin ve güzel kentimizin kazanacağı bir seçim dönemi diliyorum” diyerek sözlerine devam eden MHP’li Kılıç, “Bütün ülkemize, güzel kentimize, bütün partilere ve özellikle kendi partim MHP’ye ve bütün adaylarımıza hayırlı olsun. Biz Milliyetçi Hareket Partisi aday adaylığımıza karar verdiğimiz zaman ilk söylemimiz; ‘sahada icraat yapacak ve milliyetçi ülkücü hareketin gelecek dönem ülkemizi refaha çıkaracak politikalarında rol alacağına talip olduğu yeri söylemek noktasında yer, sıra, bölge belirtmeksizin; son gün, son dakikaya kadar sahada ve partide koşturacağız’ olmuştu. Dolayısıyla bugün gelinen noktada üçüncü sıra adayı olarak bu söylemlerimizi gerçekleştireceğiz. Bugün itibariyle sahadayız, elimizden geleni yapacağız” diye açıklama yaptı.

‘Gelecek nesli, 20 yılı yetiştirmek için adayız’

Aday adaylığı çalışmaları sırasında yoğun bir şekilde iktisadi söylemlerde bulunduğunu belirten Kılıç, ekonomik olarak bugün gelinen dar boğazı, çıkarı hem İzmir hem Türkiye için olacak başlıkları aleni bir şekilde paylaştıklarını ve bunları önümüzdeki günlerde projeler şeklinde sunacaklarını vurguladı. “Biz istihdam politikaları dedik, genç adaylarımız dedik, gençlerle bir aradayız, bunları önemsiyoruz dedik” diyen MHP İzmir 1. Bölge Adayı Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: “Ülkemizin ekonomi politikaları içindeki en önemli konu başlıklarından olan istihdam ve istihdam politikalarıyla ilgili sadece seçim sürecinde değil, sadece bugünü kurtaracak söylemlerle değil, gelecek 10 yılı, 20 yılı yetiştirecek doğru nesille biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu sürecin paydaşı olmak istiyoruz dedik. Önümüzdeki dönem herkesin birbirini kucaklayabileceği bir yerde, kadın erkek çalınmadık kapı, söylenmedik söz, gerekirse türkü, insanların yüreklerine dokunacak el, gönüllerine dokunacak cesaretimiz, enerjimiz ve vizyonumuz var. Ben bu noktada kendi partime, adaylarıma ve seçmenlerimize çok güveniyorum” dedi.

senemkilic-sahada (1)

senemkilic-sahada (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.