site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

“Kesişen Zaman” törenle açılıyor

“Kesişen Zaman” törenle açılıyor
07.10.2015
A+
A-

Kesisen Zaman

Üzerinde Selçuk’un tarihi figürlerinin bulunduğu Amerikalı iki heykeltıraş tarafından yapılan “Kesişen Zaman” adlı heykel Quatman Ailesinin ve Amerikan Efes Derneği (American Society of Ephesus) yöneticilerinin de katılımıyla 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 11:00’de törenle açılacak.

Amerika’da yaşayan Bill Quatman ve ailesi “Kesişen Zaman” adlı heykelin açılışı için Selçuk’a geliyor. Selçuk’un tarihi değerlerine yaklaşık 60 yıldır verdiği emeklerle bilinen Quatman ailesi tarafından tasarlanan tarihi yapı, geçtiğimiz aylarda Amerikan Efes Derneği ve Selçuk Belediyesi’nin desteği ile parçaları birleştirilerek yapımı tamamlanmıştı. Amerikalı Heykeltıraş DawiedLepo ve kardeşi Robert Lepo’nun 3 yıldır üzerinde çalıştıkları yapı açılışı için Selçuk’a gelecek olan Bill Quatman ve ailesi, 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 11:00’de yapılacak olan “Kesişen Zaman” adlı heykelin açılışına katılacak.

Selçuk Otogar önünde yapılacak olan açılış için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Amerikan Efes Derneğinin desteği Selçuk Belediyesine hediye edilen bu tarihi yapının açılışına tüm Selçuk halkını davet etti.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    selcugun refagi ve ekonomisini ziplatan tavan yaptiran bu eserin acilisini binali yildirim yapsin bence

  2. NÜKTEDAN dedi ki:

    nasıl bir fayda getirecek selçuğa…

  3. AAAAA dedi ki:

    zeynel beyde siyasetci öğrenmeye başladı 1 bu heykel bir yıa yakın orada duruyor ne acılışı bu 2 tatil günü acılış bu acılışa kim gelirki akla bakın bugun selçuğun pazarı helal başkan ha şöyle siyaseti kuralına göre oyna

  4. Anonim dedi ki:

    SELÇUGUMUZUN 5 YILINI KENDİN GİBİ GEREKSİZ İŞLERLE HEBA ETTİN. YAZIKLAR OLSUN BE.

  5. Anonim dedi ki:

    Neden baştan mermer üzerindeki fiğürleri baştan yapmadılar , fiğürleri görmek için kedi gözüne sahip olmak lazım , Amerika’dan gelmiş iki Adam günlerce çalıştılar , ortaya bu çıktı , bizim deli Sedat abi bile daha iyisini yapar .

  6. Anonim dedi ki:

    Açılış bahane, cümbür cemaat belediye restoranında yemek şahane…

  7. vatandaş dedi ki:

    o mermerin üzerine 4 adet 1 metre çapında saat koyacaktın baktığımız zaman hiç olmazsa saatin kaç olduğunu görürdük