site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kazan Gölü Mikrop Saçıyor

Kazan Gölü Mikrop Saçıyor
22.08.2014
A+
A-

zeytinkoy-kazan-golu (2)

Selçuk ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesinde bulunan ve Kazan Gölü olarak bilinen tatlı su kaynağı acımasızca kirletiliyor.

Özellikle Cumartesi Pazar günleri yüzlerce kişinin serinlemek için tercih ettiği Kazan Gölü’nde insan kaynaklı kirlilik had safhada. Denizden gelen vatandaşların uğrak yeri olan ve son zamanlarda çok sayıda vatandaş tarafından ziyaret edilen Kazan Gölü’nde kirlilik alarm veriyor.

Gölün kıyıları gelişi güzel atılan pet şişeleri, sebze meyve kabukları ve poşetlerden geçilmezken çevrede herhangi bir uyarı levhasının bile bulunmaması dikkatlerden kaçmıyor. Çevre sakinleri ve göle yüzmeye gelen vatandaşlar Selçuk Belediyesi’nin Kazan Gölü ile ilgili çevre düzenlemesi yapması gerektiğini dile getiriyor.
Haber: Mehmet Uyaroğlu
zeytinkoy-kazan-golu (1)

zeytinkoy-kazan-golu (4)

zeytinkoy-kazan-golu (5)

YORUMLAR
  1. a. dedi ki:

    ılla uyarı tabelası olması lazım değılmı başka turlu temızlık olmaz durtmek lazım

  2. Anonim dedi ki:

    Yazık cok yazık,zeytinköylü ama Almanya’da yaşıyan bir vatandaş olarak iğrenç bir manzara gördüğüm icin cok üzgünüm.yetkililer dicem ama,neye yarar..

  3. Anonim dedi ki:

    Zeytinkoyde dogup buyuyen simdi fransada yasayan bi vatandas olarak bu goruntuyu kiniyoruz koyun muhtari ne ise yariyo yillarca anlayamadik halada anlamiyoruz. Koy muhtari ve heyetini istifaya davet ediyoruz

    1. Anonim dedi ki:

      Köy muhtarı kendi çıkarları için AKP iktidarına yalakalık yapıyor.

  4. Anonim dedi ki:

    bu ne saçmalık kazan gölün birkaç poşetin mikropmu saçtığını söylüyorsunuz siz önçe menderez kanalından pamuçak denizine akan selçuğun boklu mikrop saçan suyunu araştırında ondan sonra bizim kazan gölümüze dil uzatın o pamuçak sahilinde yüzler değil yüzbinler denize giriyor bu haberi okuyanlarda fasla rifayet etmesinler fıransada yaşayan karteşim ben hala zeytinköyünde yaşıyorum yok öyle birşey önümüzdeki yıllarda köye geltiğinde kazanğöl özelleştirilirse hiç şaşırma onagöre tedarkli gel

  5. BİROL BARÇA dedi ki:

    Zeytinköy yaşayanlarının gösterdiği çabayı biraz olsun ziyaret edenlerin göstermesini istiyoruz.! Maalesef paylaşmayı bilmiyoruz o nedenledir ki temiz bırakma alışkanlığımız yok. Yinede geç kalınmasın bazı önlemler alınmalı; madem mahalle oldu ZEYTİNKÖY o zaman belediye önce uyarı levhaları koymalı bu bölgeye ÇÖPLERİN ATILMAMASI ve ÇEVRENİN KİRLETİLMEMESİ konusunda ayrıca akşam saat 20.00 den sonra ziyarete kapatılması bunu ZABITA ve JANDARMA organize edebilir. diğer taraftan CUMARTESİ ver PAZAR günleri giriş çok cazip fiyatla biletli olmalı( ör.2 TL ) gibi ZEYTİNKÖY halkı muaf tutulmalı çünkü yıllardır köylü ayakta tuttu burayı. Buradan toplanan para ile doğal taşlarla çevre düzenlemesi yapılmalı iyi bir proje hazırlanmalı. Çok zor değil ama herkes desteklerse her şey olur. ( unutmayalım ki zaten burası milli parkların .! ) korunması konusunda hemen dibinde milli park korucusu lojmanı bulunmaktadır.Doğayı ortak paylaşmak hepimizin hakkı ama bu hakkı doğru dürüst desteklersek hepimiz kazaçlı çıkar ortaklaşa paylaşırız. Güzel temiz doğalı günler hep birlikte. Sevgilerimle.