site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaymakamdan Kızılay’a Tam Destek

Kaymakamdan Kızılay’a Tam Destek
19.02.2015
A+
A-

Kaymakamdan Kızılay’a Tam Destek2

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kızılay Kan Bağış Merkezinin, Tahsinağa Camii karşısında ki otoparkta bulunan kan toplama tırına ziyarette bulunan Kaymakam Ayhan Boyacı; “İnsanların sağlıklı bir yaşam için, kan vermesi gerektiğini belirtti.”

Kaymakam Ayhan Boyacı; “Kan vermek sağlıktır. Hem veren insanlar için, hem de verilen kanlardan faydalanacak. Tüm vatandaşlarımızın, insanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekir. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır, bir gün hepimize veya bir yakınımıza mutlaka ihtiyaç olacaktır. Hepimiz elimizi vicdanımıza koyalım, Selçuk’a yakışanı yapalım. Kan bağışı kampanyasına katkı sağlayan, başta Selçuklu Hemşerilerime, vatandaşlarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, Kızılay personelimizi de bu çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

Selçuk’ta ki tüm kamu kurum personellerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da kan bağışında bulundu.

Kaymakamdan Kızılay’a Tam Destek

YORUMLAR
  1. SELÇUKLU dedi ki:

    SAYIN KAYMAKAM BEY VE ÇALIŞAN PERSONELİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  2. vatandaş dedi ki:

    Selçuk Kaymakamlığını taktir ediyorum