site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaymakam ve Eşi Engelli Kursiyerleri Tebrik Etti

Kaymakam ve Eşi Engelli Kursiyerleri Tebrik Etti
02.01.2013
A+
A-

kaymakam-engelli-ziyaretiSelçuk Halk Eğitim Merkezinde özel eğitim sınıfındaki engelli öğrenciler, yeni yıl hediyelerini İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın elinden aldılar.

Selçuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Gökgöz, idari birim memurları ve görevli öğretmenler ile birlikte Özel Eğitim Sınıfındaki öğrencilere yeni yıl sergisi düzenlediler. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı eşi Havva Boyacı ile birlikte katıldığı yılbaşı sergisi ve kutlama programına ayrıca; İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çakal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Gökgöz, Halk Eğitim Merkezinde görevli birim memurları, görevli öğretmenler ve engelli öğrencilerin aileleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Engellilere yönelik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile özel eğitim sınıfları oluşturduklarını, onların eğitimi için her türlü imkanları sağladıklarını kaydetti.  Yeni yıl öncesi engelli öğrenciler için yapılan bu etkinliği düzenleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür eden Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı; “Biz toplum olarak engelliler için bir yandan örf ve adetlerin, diğer yandan dini inançlara göre “Allah’tan gelen” cümlesi kullanırız. Bu durum kaderin, gerçeğin, yaradılışlığını ortaya koyuyor ama tedbiri de kulundan diyoruz. Biz bu konuda hem yüce Allah’ın yarattığına saygı duyuyoruz, hem de bu çocuklarımız için takdiri Allah’tan tedbiri kuldan diyoruz. Devletimiz bütün eğiticileriyle, bütün imkanlarıyla engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaktadır. Onları Allah yarattı ama Devletimiz de bütün imkanlarını bu konuda sunuyor” dedi.

Engelli ailelerine de bu konudaki duyarlılıkları için teşekkür eden Kaymakam Boyacı; onların ilk günkü gibi olmadıklarını, aldıkları bu eğitim ile çok iyi bir duruma geldiklerini ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla alınan yeni yıl hediyesini engelli öğrencilere İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı verdi. Sınıflarını kendileri süsleyen  engelli öğrenciler, yapılan bu etkinlikten dolayı oldukça mutlu oldular.
Selçuk Kaymakamlığı Basın Bürosu

ayhan-boyaci-engellilerle

kaymakam-engelli-ziyareti2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.