site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaymakam ve Başkan Şampiyonlarla Pasta Kesti

Kaymakam ve Başkan Şampiyonlarla Pasta Kesti
03.12.2019
A+
A-

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Zuhal Fitness Club sporcularını ziyaret ederek; başarılı sporcuları tebrik etti.

Kasım 2019’da Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenen Gençler Fitness Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonasına katılan 40 ülke arasından, 110 puanla Dünya Şampiyonu olan genç sporcuları tebrik ettiler.

Zuhal Fitness Jimnastik ve Spor Kulübü’nden Derin Uygur’un Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Dünya Gençler Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda dünya beşincisi olmasının yanı sıra, kulübün diğer sporcularının elde ettiği başarılarla gururlandıklarını ifade eden Başkan Sengel, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Yurt içi ve yurt dışında elde ettikleri başarılarla adını duyuran Zuhal Fitness Jimnastik ve Spor Kulübü Selçuk’u gururlandırmaya devam ediyor. Kulübün sporcularından Derin Uygur 22 – 24 Kasım tarihlerinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Dünya Gençler Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda dünya beşincisi oldu.

Ayrıca 29- 30 Kasım tarihlerinde Kuşadası’nda düzenlenen 6. Aerobik Jimnastik Yaş Grupları Yarışması’nda farklı yaş kategorilerinde Ahmet Tavaslı, Eliz Pınar, Ayyıldız Uygur, Zeynep Bıçakçı, Yusuf Can Çırak, Asıl Efe Toptaş, Zeynep Doğa Türker Doğa Usluer, Ayza Acargil, Arya Kanat, Azra Keseli, Rana Yeleztepe derece kazandılar. Güreş dalında ise Abdullah Açış ve Mücahit Kaya Selçuk’un gururu oldu.

Selçuklu gençlerin sporun hangi dalında olursa olsun başarı kazanmalarının gurur verici olduğuna dikkat çeken Başkan Sengel; “Zuhal Fitness Clup; 96-97 yıllarında cimnastik ve step gösteri gruplarında yer aldığım gibi kulübün ilk öğrencilerinden biri olmakla gurur duyduğum bir spor kulübüdür. Benim için çok kıymetlilerdir. Aynı zamanda Selçuk için de önemli bir kazanım ve cevherler… O kadar ki Selçuk’un yeteneklerini parlatıyorlar” dedi.

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci ise şunları söyledi; “Selçuk 8600 yıllık tarihi olan kralların, imparatorların yaşamayı tercih ettiği ayrıcalıklı bir yer ve böyle bir yerde görev yapmakta bizim için gurur verici. Böyle güzel yerin güzel insanların yaşadığı yerde başarılı sporcularımızın ve aldıkları başarılarla bizlerde gurur duyuyoruz. Bizlerde görev yaptığımız süre içerisinde olan değil, olması gereken yere doğru gelmemiz için hep beraber çalışacağız. Güzel ilçemiz Selçuk, Efes’i ile Meryemanası ile Şirince’si ile doğa ve tarihi güzellikleri, başarılı sporcuları ile nadide bir yer. Bizlerde tüm imkânlarımızla sporcularımızı maddi manevi destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz dedi.
Kaymakam Ekrem İnci ve Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, İlçe Jandarma Komutanı Ekrem Büyüktekin, Milli takım antrenörü olarak görev alan Bahadır Uygur, Zuhal Fitness Cimnastik Gençlik ve Spor Kulübünden Dünya beşincisi olan Derin Uygur ve Dünya şampiyonu Şampiyon Gençlerle birlikte pasta kestiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.