site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaymakam İnci 1. Sınıf ve Ana Sınıfı Öğrencilerini Ziyaret Etti

Kaymakam İnci 1. Sınıf ve Ana Sınıfı Öğrencilerini Ziyaret Etti
30.09.2020
A+
A-

Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, Geçen hafta Eğitim-Öğretime başlayan İlköğretim Okullarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın Koronavirüsü salgını ile mücadelede almış olduğu tedbirler kapsamında okul öncesi ve 1. sınıfların eğitim öğretime başladığı okulları ziyaret eden Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, ilk olarak İsabey İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
İsabey İlkokulu’nda 1. sınıflarda öğrenim gören öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Ekrem İnci, öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir eğitim – öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu. Okul Müdürü ve Öğretmenlerinden de tüm sınıflarda öğrencilerimizin sağlığı için genel dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerinin büyük bir özen ve hassasiyetle yapıldığı bilgisini aldı.
Daha sonra Sekiz Eylül ve Atatürk İlkokulu’nu da ziyaret eden Kaymakam İnci burada Okul Müdürlerinden sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan ile maske tedariği, fiziki ve sosyal yeterlilikler hakkında bilgi aldı.
Öğretmenlerle bir süre görüşerek sohbet eden Kaymakam İnci, öğrencileri sınıfta ziyaret edip öğrencilerle bir süre sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.
İlkokullardan sonra Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Kreşi ve Şehit Zeynep Sağır Anaokulunu da ziyaret eden Kaymakam İnci, sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan, maske tedariği, fiziki ve sosyal yeterlilikler hususunda tüm detayları yerinde inceleyerek, Koronavirüsü salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılma hızını kontrol altında tutmanın önemini vurguladı.
Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci’nin okul ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kiraz ve Şube Müdürü Ali Özlü eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.