site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaymakam Ayhan Boyacı: Devletimize Güvenin

Kaymakam Ayhan Boyacı: Devletimize Güvenin
03.01.2017
A+
A-

IŞİD’in Kasım ayında sosyal medya sayfalarında İstanbul Boğazı, İstanbul Üniversitesi ve Efes Antik Kenti’ni hedef alan görseller kullandığı haberinin Cumhuriyet gazetesinde yayınlanmasının ardından Efes’te ve Meryemana da güvenlik önlemleri arttırıldı. İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı vatandaşlarımızın paniğe kapılmamalarını bu tür örgütlerin amacının korku yayarak vatandaşların huzurunu kaçırmak olduğunu söyledi.

DEVLETİMİZ BU HAİNLERE KARŞI GEREKENİ YAPACAKTIR

Haberin hızla yayılmasının ardından ilk olarak İlçe Kaymakamlık binasında tüm birim amirleri ve güvenlik kuvvetleri ile bir toplantı yapan Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ardından konuyla ilgili Efes esnafını bilgilendirdi. Yapmış olduğu toplantıya ilçe güvenlik amirleri ile birlikte gelen Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Cumhuriyet gazetesinde ve birçok haber sitesinde bir haber çıktı. İşid terör örgütü sayfalarında Efes’in resimlerini vermişler. Terör örgütü insanları korkutmak için, Sindirmek için,Toplumda infial yaratmak için böyle bir paylaşımda bulunmuş olabilir. Halkımız bu haberleri okuyup da paniğe kapılmasın ve şunu vatandaşlarımız bilsin ki devlet baba, en iyi önlemleri tedbirleri alıyor. Vatandaşlarımız rahat olsun, Devletimiz bu hainlere karşı gerekeni yapacaktır. Ancak bizler de vatandaşlar olarak dikkatli olmak zorundayız. Terör örgütü Efes diyerek hedefte saptırabilir. Bu başka bir yerde de olabilir. Benim vatandaşlarımızdan ricam herkes kendi evinin önüne dükkanın önüne gelen gidene dikkat etsin. Vatandaşlarımız korkuya kapılmasın. Devletimiz her şeyden haberdardır. Ve gerekeni her zaman yapacaktır. Devletimiz vatandaşlarımız için var, sizlerin can güvenliği için var. Gereken önlemler alınıyor. En ufak bir şeyde gece gündüz demeden beni arayın komutanlarımızı arayın, emniyet müdürümüzü arayın.

Geçtiğimiz şubat ayından bu yana Efes’te tüm güvenlik önlemlerimiz en üst seviyede. Ülkemizin gelişmesini çekemeyenler var, PKK’nın da PYD’nin de IŞİD’inde, FETÖ’nün de arkasında bu Batı alemi var. Türkiye’nin güçlenmesinin Türk toplumunun gelişmesini istemeyen topluluklar var. Bunlar yarım asırdır Türkiye’yi rahat bırakmıyorlar. Tarih sayfalarını açın. 500 yıldır bu düşmanlar hep var. Binlerce şükürler olsun ki devletimiz gereken önlemleri alıyor. Biz tedbirlerimizi fazlasıyla aldık. Takdir Allah’tan tedbir kuldan. Bu tür olaylar dünyanın her yerinde oluyor. Bizleri eleştiren Avrupa ülkelerinde dahi oldu. Onun için bizler tedbirlerimizi ve önlemimizi aldık. Devletimiz yapması gerekeni yapıyor. Vatandaşlarımızda benim ne yapmam gerekir deyip onu yapmalı” dedi.

İŞİD Terör örgütünün sayfasında yayınlamış olduğu o fotoğraf..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.