site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kavurucu sıcaklarda “Can dostları” unutmadı

Kavurucu sıcaklarda “Can dostları” unutmadı
05.08.2016
A+
A-

Sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyacını karşılama konusunda çalışmalarını devam ettiren Selçuk Belediyesi, ilçenin belli noktalarına “can dostlar” için su ve mama kabı yerleştirdi.

Onlarında suya ve yiyeceğe ihtiyacı var

Geçtiğimiz günlerde Hayvan Barınağını ziyaret ederek can dostları için yaptırılan yeni kliniği yerinde inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, burada can dostları için verdiği sözü yerine getirerek ilçenin belirli noktalarına su ve mama kabı yerleştirildiğini belirtti. Yapılan bu çalışma ile canlılara verdiği değeri bir kez daha ortaya koyan Başkan Bakıcı, “Her canlıya değer vermek bizim başlıca görevimizdir. Hayvan barınağındaki düzenlemeler devam ederken diğer taraftan daha önce de belirttiğimiz gibi ilçemizdeki uygun bulunan birçok park ve bahçelere sokak hayvanlarımızın yararlanması için otomatik su ve mama kapları yerleştirdik” dedi.

Bu tür hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Bakıcı; “Su, her canlı için hayattır” dedi. Yaşanan bu sıcak yaz aylarında su ve mama bulmakta zorlanan sahipsiz sokak hayvanlarına yardım eli uzatan Selçuk Belediyesi, sokak hayvanlarına karşı görevini eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışıyor. Selçuk Belediyesi, Can dostlara yönelik yapılan bu hizmetlerinden dolayı hayvan severlerin takdirini toplamaya devam ediyor.

1_TJ3A0003

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.