site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kasapoğlu Selçuk’ta Başkan Adayı Bakıcı’ya Destek İstedi

Kasapoğlu Selçuk’ta Başkan Adayı Bakıcı’ya Destek İstedi
04.02.2024
A+
A-

Ak Parti İzmir Milletvekili ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Ak Parti Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Hakan Bayraklı, Belediye Başkan Adayı Dahi Zeynel Bakıcı ve partililerle buluştu.

İlk olarak seçim çalışmaları hakkında parti binasında üyelerle sohbet eden Kasapoğlu ardından Selçuk Pazarını gezerek Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakıcı’ya destek istedi.

Ziyaret hakkında sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakıcı şunları söyledi;

“Seçim çalışmalarımız kapsamında; ilçemize teşrif eden önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanımız ve AK Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ağırladık. AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatımızın değerli mensupları ile bir araya geldiğimiz toplantıda, çalışmalarımızı, hedeflerimizi ve projelerimizi değerlendirdik. Bizi yalnız bırakmayan Sayın Bakanımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.