site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Karayolu üzerinde denetimler devam ediyor

Karayolu üzerinde denetimler devam ediyor
20.11.2015
A+
A-

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaptığı rutin denetimler ile Torbalı’daki asayiş ve güven ortamını sağlamaya çalışıyor. Denetlemelerde kimlik ve evrak kontrolleri gerçekleştiriliyor.
Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaptığı rutin denetimler ile Torbalı’daki asayiş ve güven ortamını sağlamaya çalışıyor. Denetlemelerde kimlik ve evrak kontrolleriyle birlikte ciddi denetimler de gerçekleştiriliyor. Dün İzmir-Aydın Karayolu üzerindeki Tariş önünde gerçekleştirilen denetlemeler ile hata yapan, ehliyeti olmayan ve gerekli evrakları yanında olmayan sürücülere ve araç sahiplerine cezai işlem uygulandı.

ARANAN ŞAHISLAR, TESPİT EDİLİYOR

Gerekli evrak sorgulamasının yanı sıra kimlik sorgulaması yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği denetimler ile birlikte aranan şahısların yakalanması, suç unsurlarının tespit edilmesine de özen gösteriyor. Ciddi yapılan denetlemeler ile Torbalı’da yaşayan vatandaşların huzur ve güvenliği sağlanıyor.

“SUÇLU OLAN DÜŞÜNSÜN”

İlçedeki emniyet ekiplerine güvendiklerini dile getiren vatandaşlar, “Torbalı’da yapılan denetimlerden memnunuz. Bir eksiği, kusuru ve suçu olan kişiler bu yapılan denetimlerden rahatsız olur. O sebeple bizim içimiz rahat. İlçemizde yapılan denetlemelerin bizim iyiliğimiz için olduğunu biliyoruz. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve ekiplerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
BURAK AKTAŞ-torbaliege.net

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.