site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kapıyı Araladık Gelecek Seçimde İçerdeyiz

Kapıyı Araladık Gelecek Seçimde İçerdeyiz
24.06.2014
A+
A-

oktay-vural-selcuk (9)

MHP Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural Selçuk’a ziyaret düzenledi. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde İzmir’deki İlçe Teşkilatlarına bir dizi ziyarette bulunan Oktay Vural bu ziyaretler kapsamında Selçuk’a da geldi. Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah, Seçimlerde MHP’nin Selçuk Belediye Başkan Adayı olan Levent Görür, Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener ve parti mensupları ile bir araya gelen Vural, ülke gündemine dair çeşitli açıklamalarda da bulundu.
Kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Oktay Vural’a Selçuk’ta ilgi büyüktü. İlk olarak Selçuk’ta MHP’nin oyunu yerel seçimlerde üç kat arttıran İlçe yönetimine ve Belediye Başkan Adayı Levent Görür’e teşekkür eden Oktay Vural Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine de değindi.
2 MECLİS ÜYEMİZ DAHA İYİ ÇALIŞACAK
30 Mart Yerel Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür ve İlçe Teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkürlerini de ileten MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Selçuk’ta alınan oy oranının oldukça güzel olduğunu ve Belediye Meclisine 2 MHP’li üyenin girmesinin de takdirle karşılandığını söyledi. Selçuk Belediyesinde Kapıyı araladıklarını ve gelecek seçimde kapıdan içeri gireceklerinin altını çizen Vural, “Birçok il ve ilçede oylarımızı arttırdık. Selçuk’ta bunlardan bir tanesidir. Belediye Başkan Adayı Levent Görür ve ekibine teşekkür ederim. Çok iyi çalıştılar, takdir etmek lazım. 2009 Yerel Seçimleri’nden sonra Selçuk’ta oylarımızı yaklaşık üç katı arttırdığımızı görüyoruz. Belediye Meclisi’nde 2 üyemizin olması kapıyı araladığımız anlamına gelir. Artık gelecek seçimlerde kapıdan içeri gireceğiz, Belediye Başkanlığını da kazanacağız” diye konuştu.
CUMHURBAŞKANI ADAYINA DESTEK
Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istediğini söyleyen Vural, “Çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, iyi bir tercihtir. Biz parti olarak seçseydik, MHP’li olurdu. Fakat görüş birliği sonrasında çatı adayını belirledik. Herkesten bu konuda destek istiyoruz. Bütün halkı temsil edecek ve siyasi kariyerinin temiz olmasıyla başarılı bir seçim olacağını düşünüyoruz. Toplumsal uzlaşma adresi olarak sunulan Ekmelettin Bey kamuoyunda büyük kabul görmüştür. Cumhurbaşkanlığı için nitelikli, kaliteli ve Türkiye’nin içinde bulunduğu iç ve dış siyasi şartlar açısından uygun aday olduğuna ilişkin kanaat, toplumun tüm kesimlerinde yer edinmiştir. Cumhurbaşkanını halk seçecektir. Kimi seçeceğini ise çok iyi biliyoruz” ifadesini kullandı.
‘MİLLİ BİR KONU’
CUMHURBAŞKANLIĞI meselesinin milli bir konu olduğunu, parti taassubuyla ya da iktidar-muhalefet çatışmasıyla meseleye bakılamayacağını ifade eden MHP Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, “Türkiye ‘al gülüm, ver gülüm’le cumhurbaşkanlığını, başbakanlığı parti içi meselesi olarak değerlendirmekten uzak olmalıdır. Zengin insan yapısı içinde böyle bir uzlaşma oluşturmak, Türkiye’nin zenginliğini ve yetiştirdiği insanların niteliğini ortaya koyuyor” dedi.
‘ÇATIŞMA ALANI DEĞİL’
VURAL, Cumhurbaşkanlığı makamının çatışma alanı, kavga alanı, ayrıştırma alanı, özgürlükleri kısıtlama alanı, güçleri tekelleştirme alanına dönüşmemesi gerektiğini söylediklerini anlatarak, şöyle konuştu, “Bu bakımdan MHP olarak tercihimiz uzlaşma, huzur, bütünleşme, hukuk, özgürlük ve dengeden yana olmuştur. Bir yandan toplumun değerleriyle uyumlu ve barışık, aynı zamanda Cumhuriyet’in değerleri, demokrasi ve özgürlüklerimiz ekseninde çağdaş ilkeleri benimseyen cumhurbaşkanı seçmek hepimizin görevi olmalıdır. Sorumluluğumuzu yerine getirdik. Cumhurbaşkanı adayı arayışımızı küçümseyenler oldu. Baktılar ki Türkiye’de millet var, ortak değerleri var, demokrasi, özgürlük var. Bu değerler ekseninde böyle bir adayı ortaya koyduk. Aday muhalefetin değil, toplumsal uzlaşma ekseninde demokratik bir tercih olarak toplumun önüne koyduğumuz imkandır. Böyle bir kimsenin Türkiye’ye alternatif Cumhurbaşkanı adayı olarak ileri sürülmesi, AKP’nin kılavuzlarını, kalemşörlerini niye rahatsız etti? Bu alternatif, iç enerjimizi Cumhurbaşkanlığı makamlarında tükettirmeyecek önemli adımdır. Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı ekseninde bir takım yasa dışı örgütlerle yapılan pazarlıklara mecbur ve mahkum bırakılmasını kesinlikle doğru bulmuyoruz. Cumhurbaşkanlığı makamı terör örgütlerinin teslim aldığı, kullandığı bir yer olmamalıdır” dedi.
Parti teşkilatında ki basın toplantısının ardından esnafları gezen Oktay Vural istasyon meydanında vatandaşlarla birlikte oturarak sohbet etti.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

oktay-vural-selcuk (1)

oktay-vural-selcuk (2)

oktay-vural-selcuk (3)

oktay-vural-selcuk (4)

oktay-vural-selcuk (6)

oktay-vural-selcuk (5)

oktay-vural-selcuk (8)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.