site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaliteli Çerçeve Modelleri

Kaliteli Çerçeve Modelleri
09.08.2021
A+
A-

Günümüzde çerçeve modelleri genellikle güzel ve mutlu anların fotoğraflarının yer aldığı dekoratif ürünlerdir. Çerçeve modelleri olarak değişik tasarımlar ile birlikte resim veya diğer ürünlerin boyutlarına göre birçok çerçeve modeli vardır. Çerçeve modelleri genellikle farklı malzemeler ile yapılan ürünlerdir. Kullanım ve tercihlere göre gümüş veya plastik olan çerçeve modelleri vardır.

Çerçeve Modelleri Nelerdir?
Çerçeve modellerinde en zengin gösteren modeller genellikle varaklı modellerdir. Bu çerçeve modelleri de altınla entegre olan ve klasik evlerde yer alan çerçevelerdir. Bu modeller de genellikle melek gibi figürler yer alır. Ayrıca varaklı çerçeve modelleri de bukleli tasarımlar vardır. Varaklı modeller daha çok klasik evlerde ve işyerleri gibi alanlarda tercih edilir. Varaklı modeller de ayrıca kuş ve çiçekli diğer motifler kullanılmıştır.

Çerçeve Modelleri Malzemeleri Nelerdir?
Çerçeve modellerinde ayrıca büyük, küçük ve orta boy şeklinde tasarımlar vardır. Bununla birlikte gold ve gümüş tasarımlar vardır. Gümüş tasarımlar her ortama ve dekora uyum sağlayan çerçeve modelleridir. Gümüş renkli çerçeveler plastik ile şekillenmiş farklı ebatlar da yer alan modellerdir. Çerçeve modelleri genellikle mobilyalara uyumlu olan ahşap malzemeden yapılır. Ayrıca polyester ve çinko alışım materyalleri kullanılan çerçeve modelleri de vardır. Bununla birlikte kalalı alışım ve MDF olarak materyaller kullanılmıştır.

Sizlerde güzel anılarınızı ve mutlu resimlerinizi evinizin bir köşesine yerleştirmek için çerçeve modelleri ürünlerini https://www.madamecoco.com/fotograf-cerceveleri/ linkinden inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.