site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kaldırımlar Yolun Yarısı Kadar

Kaldırımlar Yolun Yarısı Kadar
28.04.2015
A+
A-

selcuk-kaldirimlar (2)

Selçuk’ta düzensiz yapılan yol çalışmaları vatandaşları olumsuz etkiliyor. Cumhuriyet mahallesi 5104 sokakta bulunan kaldırımlar neredeyse yoldan daha büyük. Araçlarını kaldırımlara park etmek zorunda kalan vatandaşlar, yolun dar olmasından dolayı büyük bir sıkıntı çektiklerini dile getirdi.

Bölgeye yapılan yol çalışmalarının düşünülmeden ve planlanmadan yapılması, özellikle orada ikamet eden vatandaşları daha çok mağdur ediyor. Yoldan araçlarıyla geçmek isteyen vatandaşlar, park halindeki araçlara çarpmamak için büyük bir çaba harcamak zorunda bırakılıyor. Aracına zarar gelmesini istemeyen vatandaşlar ise, mecburen park için yaya kaldırımlarını kullanıyor.

Mahalle sakinleri aralarında imza toplayıp defalarca Belediyeye konuyla alakalı müracaat etmesine rağmen bir sonuç alamadı. Belediye Başkanı ile şahsi görüşmede yaptıklarını belirten mahalleli, yolun genişletilmesi konusunda acil bir çözüm bekliyor.

selcuk-kaldirimlar (3)

selcuk-kaldirimlar (1)

YORUMLAR
  1. MrY dedi ki:

    İmar Bölümünün mükemmel çalışma kabiliyetinden olsa gerek her işleri süper ötesi Maşallah 😀

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    MANATHAN DA OTURCAKLAR YA ONDAN!!! 🙂

  3. Özgür'üm ben dedi ki:

    Bir sokak yolu olarak 3 aracın aynı anda ilerleyebileceği, oldukça geniş, yayalar ve araç trafiği açısındanda gayet uygun bir yol.
    Araç sahipleri 50 yıl önceki mantıktan vazgeçip kapı önüne Eşek bağlar gibi, apartmanın önündeki yola park etmekten vazgeçerse, akşama kadar 100 araç geçen yoldaki trafik çok güzel işler.
    Yok, (fotoğraflardaki gibi) yol üzerine sağlı sollu park ederse arabalarını En az 4 şeritli yol yapmak gerekir.
    Hele birde seyir halinde araç sollamaya kalkarlarsa 6 şerite kadar ancak kurtatır onları.
    Fotoğrafta görünen tek sorun araç park yeri..
    Ama onunda ne işe yaradığı Selçuk’lu araç sahiplerince anlaşılamadı 25 yıldır.
    Yada kapı önü ve kaldırımlara park etmek hobiye dönüştü sürücüler için..

  4. REALİST dedi ki:

    30.YILDIR İLGİLİLER ARABA PARK YERİMİ YAPTI…MANZARA ORTA DA…..

  5. Özgür'üm ben dedi ki:

    Bu bölgede park yeri varmı bilmiyorum açıkçası. Ama bildiğim bütün park yerleri boş duruyor. Sadece burası değil, çarşıda da aynı manzara senelerdir. Apartmanın yanındaki park yerine park etmeyip, apartman önünü yada kaldırımı seçenlerin yaşadığı şehir Selçuk..