Selçuk Haber

Kadın Meclisi Selçuklu Kadınlarla Buluşuyor

DSC_0439

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi 1 Mart günü Selçuklu kadınlarla buluşuyor. Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde (Çınar Kafe) gerçekleşecek olan “Kadın Meclisi Tanıtımı ve Proje” konulu programa kadın meclisi üyelerinin yanı sıraSelçuk’taki tüm kadınlardavet edildi.

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Yiğitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Selçuklu kadınlarla buluşacak. 1 Mart Pazar günü saat 13.00’teyapılacak toplantıda öncelikle Selçuk Kent Konseyi ve Kadın Meclisinin tanıtımı yapılacak.

“Biz ancak bir arada olduğumuzda güçlüyüz”

Selçuk için, kadınlar için her türlü görüş ve önerinin konuşulacağı toplantıda Kadın Meclisinin hayata geçirmek istediği projeler hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunulacak. Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Yiğitoğlu,“Toplantımızın amacı kısa bir süre önce kurulan kadın meclisimizi ve Selçuk Kent Konseyimizi Selçuklu kadınlarımıza tanıtmak ve kadınlarımızın Selçukla kadınlarla ilgili fikirlerini paylaşmaktır. Çünkü biz ancak bir arada olduğumuzda güçlüyüz ve bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum” diyerek, Selçuklu tüm kadınları tanışma toplantılarına davet etti.

Exit mobile version