site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kadın Meclisi Selçuklu Kadınlarla Buluşuyor

Kadın Meclisi Selçuklu Kadınlarla Buluşuyor
26.02.2015
A+
A-

DSC_0439

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi 1 Mart günü Selçuklu kadınlarla buluşuyor. Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde (Çınar Kafe) gerçekleşecek olan “Kadın Meclisi Tanıtımı ve Proje” konulu programa kadın meclisi üyelerinin yanı sıraSelçuk’taki tüm kadınlardavet edildi.

Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Yiğitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Selçuklu kadınlarla buluşacak. 1 Mart Pazar günü saat 13.00’teyapılacak toplantıda öncelikle Selçuk Kent Konseyi ve Kadın Meclisinin tanıtımı yapılacak.

“Biz ancak bir arada olduğumuzda güçlüyüz”

Selçuk için, kadınlar için her türlü görüş ve önerinin konuşulacağı toplantıda Kadın Meclisinin hayata geçirmek istediği projeler hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunulacak. Selçuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nilgün Yiğitoğlu,“Toplantımızın amacı kısa bir süre önce kurulan kadın meclisimizi ve Selçuk Kent Konseyimizi Selçuklu kadınlarımıza tanıtmak ve kadınlarımızın Selçukla kadınlarla ilgili fikirlerini paylaşmaktır. Çünkü biz ancak bir arada olduğumuzda güçlüyüz ve bir şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum” diyerek, Selçuklu tüm kadınları tanışma toplantılarına davet etti.

YORUMLAR
  1. DİYEME DİM..... dedi ki:

    İLGİLİLERE VE İDARECİLERE…..HİÇ Mİ ÖRTÜLÜ BAYAN BULAMADINIZ…..ÜZÜLDÜM

  2. anonim dedi ki:

    Gerek yok. Onların gözleri ve gönülleri örtülü.

  3. DİYEME DİM..... dedi ki:

    İSLAM Dinine göre gerek var.