site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kadın Danışma Merkezi’nden kırkyama sergisi

Kadın Danışma Merkezi’nden kırkyama sergisi
23.06.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Kırkyama Kursu’na katılan kadınlar Selçuk Efes Kent Belleği’nde çalışmalarını sergiledi. Serginin açılış kurdelesini kadınlarla birlikte kesen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Sergimizin açılması kadınlarımızın emeklerinin değerlendirilmesi açısından önemlidir” dedi. Birbirinden farklı kırkyama çalışmalarının yer aldığı sergi 24 Haziran Cuma gününe kadar açık kalacak.

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediği ve geçtiğimiz Ekim ayından bu yana devam eden kırkyama kursuna katılan kadınlar, çalışmalarını Selçuk Efes Kent Belleği’nde sergilediler.

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde verilen kurslara katılan kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalarının yer aldığı sergi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Müşterek ve güzel bir çalışma oldu

Serginin açılış kurdelesini Selçuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Güzel ve kadınlarla birlikte kesen Başkan Bakıcı; “Kültür müdürlüğümüz ve halk eğitim merkezimizin ortak çalışmalarından bir tanesi de kırk yama kursuydu. Müşterek ve güzel bir çalışma oldu. Bu çalışmaların artması yönünde bize görevler düşüyor, bu görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için de gayret sarf etmemiz lazım” dedi.

Kadın emeğinin değerlendirmesi açısından bu kursların ve sergilerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Bakıcı, Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi yönetici ve eğitimcilerine, Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ve kırkyama çalışmalarına emek veren kadınlara teşekkür etti.

Kadınların talepleri doğrultusunda yeni kurslar açılacak

Öte yandan Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınların taleplerine göre çeşitli kurslar açmaya devam edecek. Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılacak kurslar için yaz ayları boyunca kadınlar taleplerini Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’ne iletilebilecek.

2_TJ3A9289

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Zeynel Hoca sen belediyeciliği öğrenemedin hiç değilse dikiş nakışı öğren.