site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir’in tanıtımı için odalar güçbirliği yapacak

İzmir’in tanıtımı için odalar güçbirliği yapacak
10.12.2014
A+
A-

SAMSUNG CSC

Selçuk Ticaret Odası’nın turizm platformu kuralım, İzmir’i uluslar arası fuarlarda daha planlı ve koordineli tanıtalım önerisi kabul gördü.

İzmirli odalar izmir’i daha iyi tanıtmak için platform kuruyor.

Geçtiğimiz hafta Foça’da yapılan İzmir Odaları yönetim kurulları ortak toplantısında Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu’dan turizm platformu kurma önerisi geldi.

Menemen Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İzmir’de bulunan Oda ve Borsaların yönetim kurulları katıldı. Görüşülecek konularda ilk sırada yer alan Selçuk Ticaret Odası’nın platform önerisine ilişkin söz alan STO Başkanı Koray Yolcu İzmir turizminin tanıtım ve pazarlamasında eksiklikler olduğunu belirttiği konuşmasında bu eksikliği gidermek için güçbirliği yapılması gerektiğini vurguladı. Türkiye turizmine ilişkin bazı istatistikler veren Yolcu “ülkemize gelen yabancılar sırasıyla; Antalya, İstanbul, Muğla, İzmir ve Aydın’ı tercih etmekte diğer iller daha sonra gelmektedir. Alınacak bir takım önlemler ile İzmir’in 4. Tercih edilen il değil de daha önce tercih edilen bir il konumuna getirilmesi mümkündür” dedi.

STO Başkanı Yolcu, Selçuk Ticaret Odası olarak yurtiçi ve yurtdışındaki uluslar arası fuar ve kongreleri takip ettiklerini söyleyerek bazı gözlemlerini de paylaştı. Yolcu şöyle devam etti: “Uluslararası mecralarda daha kuvvetli, daha organize ve koordineli bir biçimde yer almanın bizim elimizi uluslararası pazarlarda güçlendireceğine ve rekabet gücümüzü artıracağına inanıyorum. Bu yüzden bütün ilçe oda ve borsalarımızın temsilcilerinin yer alacağı İzmir Odaları ve Borsaları Turizm Tanıtma Platformu kurulmalısını öneriyoruz. Bu platform tanıtım stratejimiz doğrultusunda planlı bir biçimde gidilecek fuarları belirlemeli ve organize bir şekilde hazırlık yapmalıdır.”

Foça’da yapılan toplantıda Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu’nun turizm platformu kurma önerisi oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı. İzmir Ticaret Odası tarafından sekreteryası yürütülecek platformun çalışma planı ve yol haritası önümüzdeki günlerde tespit edilecek.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

SAMSUNG CSC

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    o kadar paranız var bir promter cihazı alın..kağıda bakarak okumak pek iyi deel

  2. Anonim dedi ki:

    Selçuk Ticaret Odası maalesef bekleneni veremiyor. Sadece AKP kuyrukçuluğu yapılıyor.

  3. Ömer Çelik dedi ki:

    Sizin ve Belediyenin bir Turizm danışmanı yok,böyle toplanıyorsunuz çay kahve içiyorsunuz yeni bir şey üretmeden konuşuyorsunuz gittiniz İngiltereye ne yaptınız 3 resim çektirdiniz medyaya servis ettiniz ne oldu ingiltereye gittik var mı bir rapor şunları şunları yaptık diye çıkarttınızmı durum raporu halkın önüne koydunuz mu yok siz hep böyle toplanır çay kahve içersiniz Belediye Başkanın peşinde dolaşırsınız malesef

  4. Anonim dedi ki:

    Ömer Çelik çok haklısın. İlçemiz açısından çok kötü bir durum. Ticaret Odası’na çalışkan güçlü bir yönetim şart.

  5. şeffaf oda dedi ki:

    Bakmayın siz işe yaramaz, fesat yorumlara. Ne varsa sizlerde var. Gelecekten umudumuz sizlersiniz.

  6. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    çalisan demir paslanmaz…