site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İzmir’de şehit polise acı veda

İzmir’de şehit polise acı veda
28.11.2018
A+
A-

Gaziemir’de uyuşturucu etkisindeki sürücünün çarpmasıyla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 8 gün yaşam savaşı verdikten sonra hayatını kaybeden Şehit Polis Memuru Buket Keleş (28), meslektaşları tarafından gözyaşlarıyla, toprağa verilmek memleketi Kırşehir’e uğurladı.

Adnan Menderes Havalimanı kontrol noktası yakınında geçen 19 Kasım’da meydana gelen kazada, Torbalı yönüne seyir halinde olan S.A. (28) yönetimindeki 43 DA 218 plakalı panelvan minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen polis memuru Buket Keleş’e çarptı. Ağır yaralanan polis memuru, kaldırıldığı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde 8 gün yaşam savaşı verdikten sonra, hayatını kaybetti. Bu arada kan ve idrarından alınan numunelerde uyuşturucu hap ile esrar kullandığı tespit edilen sürücü S.A., tutuklandı.

KONAK MEYDANI’NDA TÖREN DÜZENLENDİ

Görevden dönerken yaralanıp şehit olan polis memuru Buket Keleş için bugün Konak Meydanı’nda tören düzenlendi. Türkçe öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra çok sevdiği polislik mesleğini tercih eden, 3 aylık polis memuru Buket Keleş için düzenlenen törende şehidin babası Hamdi Keleş¸ annesi Güler Keleş, kardeşleri Dilek Tuna, Sevgi Özarslan ve Murat Keleş taziyeleri kabul etti. Ailenin acısını paylaşan Vali Erol Ayyıldız, baba Hamdi Keleş’e Kuran’ı Kerim ve Türk bayrağı verdi.

Aileyi acılı günlerinde, Vali Erol Ayyıldız’ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, kamu kurumlarının yöneticileri ile askeri erkân da yalnız bırakmadı. Şehit meslektaşının ölümüyle yaşadığı acıyı anlatan İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, aileyle yakından ilgilenip kendisine sarılan anne Güler Keleş’i teselli etmeye çalıştı. Polis memurunun ablası Dilek Tuna, şehit kız kardeşinin şapkasını başına taktı, gözyaşı döktü.

Saygı duruşunda bulunulması ve dua edilmesinin ardından Şehit Buket Keleş’in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Kırşehir’e gönderildi. Şehit polis memurunun yarın öğlende kılınacak cenaze namazdan sonra son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.