site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir Vali Yardımcısından ziyaret

İzmir Vali Yardımcısından ziyaret
23.01.2015
A+
A-

izmir-vali-yardimcisi (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, hiçbir hizmetin tek başına başarıya ulaşamayacağını, tüm başarıların arkasında ekip çalışması ve uyumlu bir iletişim olduğunu söyledi. Selçuk için yapılacak birçok işin bürokratik işlemlerden geçtiğini kaydeden Bakıcı, “Belediye Başkanı olarak ilçemiz ve insanımıza katkısı olacak her proje için görüşülmesi kim gerekiyorsa kapısını çalarız. Çatışmacı olmayan, sorun değil çözüm sunan bir anlayışla devletin tüm katmanlarıyla uyum içerisinde çalışıyoruz. Hizmette başarı hedefleniyorsa bunun tek başına olmayacağını çok iyi bilenlerdeniz” dedi.

Anlamlı ziyaret

İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu ve İzmir Mülkiye Başmüfettişi Ergüder Can’ın Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve güç aldıklarını ifade eden Bakıcı, anlamlı ziyaretin devletin tüm katmanlarıyla yaşanan uyumun bir göstergesi olduğunu belirterek tüm hizmet ve projeleri uyum içerisinde gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hizmette başarı tek başına olmaz

İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu’nun İzmir’de görev yapmasının İzmir ve ilçeleri açısından önemli olduğunu sözlerine ekleyen Bakıcı, çalışkan ve başarılı kamu yöneticilerinin İzmir ve ilçelerine üst düzey katkı sunacağını vurguladı. İZKA Genel Sekreterliği yapan ve Mülkiye Müfettişliği görevinde bulunan Dr. Ergüder Can’ın da çalışkanlığıyla sevildiğini anlatan Bakıcı, “Sayın Mustafa Harputlu ve Ergüder Can’ın İzmir’e ve Selçuk ilçesine büyük katkıları olacağına inanıyorum. Hizmette başarı hedefleniyorsa bunun tek başına olmayacağını biliyoruz. Hepsi bir ekip ve uyumlu çalışmanın sonucu. Bu konuda herkesin desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

“Yanında ve destekçisiyiz”

Başkan Zeynel Bakıcı’yı uzun yıllardır tanıdığını ve Belediye Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu ise “Sayın Başkanın burada olmasından dolayı gerçekten gurur duydum. Selçuk’a güzel şeyler yapacağından hiç şüphemiz yok. Bizler de İzmir’de her zaman yanındayız, destekçisiyiz. Vizyonu ve ekip çalışmasına verdiği önemle Başkan Bakıcı’nın Selçuk ve bölgesine çok iyi çalışmalar yapacağına inanıyoruz” diye konuştu.

izmir-vali-yardimcisi (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.