site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İzmir Soruyor: Kim Bu Eli Sopalılar

İzmir Soruyor: Kim Bu Eli Sopalılar
03.06.2013
A+
A-

eli-sopali-adamlar (1)

Alsancak’ta dün gece çıkan olaylar sırasında gazların gölgesinde halka sopalarla saldıranlar hakkındaki korkutucu iddialar gündemin zirvesinde…

İzmir Gezi Parkı direnişinin gölgesinde korkunç bir gece yaşadı. Polisin Alsancak’ta gece geç saatlerdeki müdahalesi semti gaza boğarken, eli sopalı, hatta çivili sopalı olduğu söylenen bir grup da halka saldırdı.

Saldırı sonrası sayısız korkutucu iddia kentte yayıldı. Saldırganların çivili sopalarla gaz atıldıktan sonra çok sayıda vatandaşı yaraladıkları bildiriliyor. Sivil polis oldukları genel kanı ancak aralarında Arapça konuşanlar olduğu hatta AK Partili bir grup olduğu söylentileri şehre korku salıyor. Konuyla ilgili resmi makamlardan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Halk TV canlı yayınına bağlanan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan sert müdahaleyi eleştirirken sopalı saldırgan iddialarını doğruladı. Tartan vatandaşların güvenlik açısından Gündoğdu Meydanı’nda toplanmaları konusunda da uyardı.
eli-sopali-adamlar (3)

eli-sopali-adamlar (2)

 

YORUMLAR
  1. RÜZGAR dedi ki:

    CAMİ DUVARINA YAPMAYA GİDEN KUDURAN KÖPEKLER….

  2. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    KUDURAN KÖPEKLER BAŞINI YEMEDEN KURTLAR YER

  3. BARIŞA DOĞRU DOĞRU dedi ki:

    Sokaklara çıkıp,yürüyüş yapan,chpve yandaşları,etrafı tarı mar eden yine kendileri,vadandaşın arabasını yakan,kamu mallarını talan eden yine chp,devletin,polisine,söven yine chp millet vekili, peki bu chp sinin taraftarları,ne istiyor,AK PARTİNİN iktidardan gitmesinimi istiyor,ozaman yerel yönetimlerde halkı memnun edin,edinki,genel iktidarı alasınız.aldığınız belediyeleri yönetirken,halkı canından bezdireceksin,genel seçimlerde,kendinizi,halka kabul ettiremeyeceksiniz.AK PARTİ ÇOĞUNLUKLA İKTİDARA GELİNCE BİZ BUNU İSTEMİYORUZ DİYECEKSİN. SİZİN NE İSTEDİĞİNİZİ BİRTÜRLÜ ANLAYAMADIK,ANLADIĞIM ŞU SİZ BU MİLLETİ İSTEMİYORSUNUZ, BİZLER SELÇUK BELEDİYESİNİ CHP ALMASINA RAĞMEN AK PARTİLİ OLARAK SAYGI GÖSTERİYORSAK,SİZLERDE AK PARTİ İKTİDARINA SAYGI GÖSTERMELİSİNİZ.

  4. RÜZGAR dedi ki:

    BARIŞA DOĞRU..SEN BU AĞIZLARLA HERHALDE PKK İLE OLAN BARIŞTAN BAHSEDİYORSUN.. SİZİN BARİŞINIZ PKK İLE OLUR. MİLLETİ İSTEMEYEN VE BÖLEN SİZSİNİZ.

  5. Anonim dedi ki:

    göreceksiniz saygıyı…

  6. BARIŞA DOĞRU dedi ki:

    ANONİM -GÖRECEKSİNİZ SAYGIYI- DERKEN NEYİ İFADE ETMEYE ÇALIŞIYORSUN BANA GÖZDAĞIMI VERMEYE ÇALIŞIYORSUN,BİZ BU AYAKLARI ÇOK ,GÖRDÜK,BİZİMİ TAHRİK ETMEYE ÇALIŞIYORSUN,SİZDEN GÜZEL PROVOKATÖR OLUR.