site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İzmir de ki Ülkücüler Büyük Şölende Buluşuyor

İzmir de ki Ülkücüler Büyük Şölende Buluşuyor
19.05.2017
A+
A-

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği gecede, sevilen sanatçılar Atilla Yılmaz, Osman Öztunç ve Ali Kınık sahne alacak.

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı’nın düzenleyeceği Türk Gençlik Şöleni 21 Mayıs 2017 Pazar günü saat 19:00’da, Fuar Atatürk Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşecek.

Düzenlenen şölenin, yeni bir dirilişe vesile olacağının altını çizen yetkililer, bu sebepten dolayı “Bozkurtlar Diriliyor” alt başlığını, şölenin ana teması olarak belirledi.

İzmir’de, Milliyetçi – Ülkücü Hareketin gür sesinin yankılanacağı bir şölen olacak. Bayram Havasında geçmesi düşünülen şölen, halk oyunları ile başlayarak, mehteran takımının gösterisi ile devam edecek.

Günün anlamını belirtecek şiirlerin de okunacağı gecede Ülkücü – Milliyetçi camianın beğenerek dinlediği Atilla Yılmaz, Osman Öztunç ve Ali Kınık sahne alacak. Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı, yayınlamış olduğu davet mesajında, “Birliğimizi ve dirliğimizi kuvvetlendirmek amacı ile düzenlediğimiz şölenimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.