site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı’ndan yardım seferberliği

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttı. İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı tarafından ilçede özellikle koronavirüs nedeniyle mağdur olan vatandaşlara yönelik gıda yardımı kampanyası başlatıldı.

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı’ndan yardım seferberliği
09.05.2020
A+
A-

İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı Ramazan ayında dar gelirli aileleri yalnız bırakmadı. Hazırlanan yüzlerce gıda paketi tespit edilen vatandaşlara teslim edildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanı Ali Gümrah şunları söyledi;
İYİ Parti Selçuk İlçe Başkanlığı olarak Ramazan ayı münasebetiyle başlatmış olduğumuz İhtiyaç Sahibi Aileler İçin “İyilik ve Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır!” sloganıyla durmadan iyiliği ve mutluluğu yaymaya çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda kolisi yardımlarımızı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayı vesilesi ile zor durumda ki vatandaşlarımızla buluşturmaya başladık. Her zorluğu birlikte atlatacağız. Çünkü her zorluğun bir kolaylığı vardır.
Millet olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde elimizin yetiştiği gücümüzün yettiği kadar ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya devam edeceğiz. Çünkü biz daha İYİ şeyler peşindeyiz.
Ramazan ayında yaptığımız bu yardım kampanyasında hiç bir siyasi bir amaç gütmeden, siyasi görüşü ne olursa olsun sadece ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımızı ulaştırdık. Bu vesileyle kıymetli Selçuk halkımızın Ramazan aylarını bir kez daha kutluyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum. Milletçe İYİ günlerde buluşmak dileğiyle” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.